Filmpje! Ook de Rabobank gaat vol Woke en zet homoseksuelen vreselijk te kakken

Het is echt om moe van te worden. Nu is het weer de Rabobank die het nodig acht om vol Woke te gaan, en een zogenaamd pro-LHBTIQ filmpje online te zetten. Daarbij wordt er gefocust, niet op homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen, maar op transgenders dan wel travestieten. Want blijkbaar worden die nu gepresenteerd als zijnde representatief voor ‘homo’s.’

Wat moet het ontzettend irritant zijn voor normale, weldenkende, goed functionerende homoseksuelen en bi’s om dit soort filmpjes voorbij te zien komen zeg. Steeds weer.

De Rabobank promoot hier Ketelbinkie. Dat is een bedrijf waar de Rabo blijkbaar mee samenwerkt. Dat is een gay sportvereniging. Ik heb werkelijk geen idee waarom homo’s het nodig vinden om een eigen sportvereniging te hebben, maar goed. Als ze zichzelf zo willen afzonderen van de rest van de maatschappij is dat hún keuze. Prima.

Maar waarom zien we in vredesnaam transgenders en/of travestieten centraal staan in dit filmpje? Denkt de Rabobank nou echt dat de gemiddelde homo of lesbi (die sport) er lekker op los transgendert? Dat homo’s eigenlijk mannen zijn die wilden dat ze een vrouw waren? Ik ken homo’s – we hebben een redacteur die uitgesproken homoseksueel is en terecht op de barricades klimt als iemand homoseksuelen hun rechten wil ontnemen – en geen van hen voelt zich zo en kleedt als een vrouw. Ook niet in het weekend.

Sterker nog, die homo’s worden er heel erg moe van dat – elke keer als ze een actie zien die zogenaamd bedoeld is om hun ‘rechten te beschermen’ – dit het beeld is dat van ze geschetst wordt. Ze begrijpen dat het blijkbaar heel leuk is voor elitaire hetero’s om homo’s op zo’n manier neer te zetten – ongetwijfeld omdat die zichzelf dan toch onbewust een beetje beter vinden dan homo’s – maar zij zijn er he-le-maal klaar mee.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het lijkt mij tijd om voor de weldenkende leden van wat ze ook wel de LHBTIQ-gemeenschap noemen om voor zichzelf op te komen, en duidelijk te maken aan de Rabobank dat ze dit soort filmpjes niet zien zitten. Om linkse Woke-BLM-termen te gebruiken, dit is alsof je een filmpje maakt tegen rassendiscriminatie, maar dan geen donkere mensen inzet, maar Zwarte Pieten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. KippiX

  Wordt het niet een keer tijd dat alle burgers van NL of desnoods van de EU ongeacht geaardheid, afkomst, religie, ombouwprocedurestatus, man, vrouw, blank, zwart en alle kleuren die daar tussenin zitten, ‘gefacsineerd’, ongevaccineerd, in een rolstoel, met looprek of in een scootmobiel gaat inzien dat wij hier in dit land allemaal even hard verneukt, kleingehouden, betutteld en tegen elkaar uitgespeeld worden? En
  wordt dan niet een keer tijd om de zogenaamde machthebbers daar op een bepaalde manier kennis van te laten nemen?

 2. ElGuapo

  Als een bank het doet kan de ander niet achterblijven natuurlijk. Dat banken hier gebruik van maken voor financiële doeleinden is te verwachten.
  Om geld te verdienen is niks te smerig schijnbaar.

  1. hansbetaalt

   Ik zal er niet raar van staan te kijken dat ze straks bij de belastingdienst ook gaan vragen om homo lesbisch en transgender consulenten.

   1. ElGuapo

    De belastingdienst haalt al genoeg binnen die winnen niks om zich daarover uit te spreken.
    Leuker kunnen we het niet maken…wel meer woke klinkt niet.

 3. RvdBe

  Ik zou me als homo kapot schamen voor zoveel onbenulligheid en waarschijnlijk spontaan hetero worden.

  1. usb3.0

   Ik voel me als hetero ernstig gediscrimineerd

 4. Meriadoc Brandebok

  Nederland (17 miljoen potiëntele talenten) tussen Duitsland (80 miljoen potiëntele talenten) en Italië (60 miljoen potiëntele talenten) op de achtste plaats bij de Olyische Spelen. Wat wonen we toch in een prachtig land!

  1. Harry Haller2

   Gefeliciteerd Meriadoc dat je idool-behoefte zo uitstekend wordt ingevuld door de Nederlandse sporters. Je kan weer even voort.

   1. Mr.blauw.sky

    De een kijkt graag naar sport (buiten andere zaken), de ander projecteert zijn bewonderings-instincten op hedendaagse moderne kunst zoals jij. Wat is het probleem?

  2. Tommy76

   In de aanloop naar 1672 dachten ze dat ook.

 5. JoopvdJoop

  Ja,de hetero is op z’n retour.
  De extreme minderheden moeten op een voetstuk geplaatst worden.
  Waarom!!?!

 6. 56RdK

  Volgens mij heeft de ABN liever personeel ….

 7. Aborifa

  Sportprestaties zijn maar een facetje. Wind je niet zo op.

 8. Flengan

  Nr. 5 SDG

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.