Filmpje! Van der Plas (BBB) reageert op walgelijke tweet: ‘Ik gebruik mijn overleden man voor politiek? Belachelijk!’

Het is nog niet eerder voorgekomen dat BBB-leider Caroline van der Plas uit haar slof is geschoten, maar één twitteraar kreeg het toch voor elkaar. Anne-Marie de Jong insinueert dat Van der Plas politiek bedrijft over de rug van haar overleden man. Reden genoeg voor Van der Plas om De Jong daar héél duidelijk op aan te spreken!

Anne-Marie de Jong ging echt ver over de schreef toen ze deze walgelijke tweet op Twitter plaatste. Het is een reactie op de jank-column van Jean-Pierre Geelen in de Volkskrant, die een beetje loopt te mekkeren over ‘disproportionele’ media-aandacht voor FvD en de BBB.

Van der Plas reageert na een woordenwisseling met een videoboodschap gericht aan de auteur van de ronduit misselijkmakende tweet.

Van der Plas weet nog netjes en fatsoenlijk te reageren, terwijl niemand het haar kwalijk zou hebben genomen als de Anne-Marie zou hebben uitgekafferd. Zo’n insinuatie lijkt ook echt helemaal nergens op, en is eigenlijk niet eens een reactie waard!

Politiek is een heftig spel en wordt soms ook hard tegen hard gespeeld, maar zelfs dan zijn er grenzen. En wanneer zou Van der Plas überhaupt ‘gebruik’ hebben gemaakt van haar overleden man voor politieke doeleinden? Ze haalt het nooit ergens aan, maar begint er alleen over als haar er naar wordt gevraagd. Zelfs dan is ze spaarzaam, omdat het een pijnlijke persoonlijke kwestie is. Dat maakt zo’n gore insinuatie van De Jong ook extra bitter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Heel erg jammer dat GroenLinks dit soort types als De Jong aantrekt, die zelf over lijken willen gaan om goedkoop te kunnen scoren tegen een partij die haaks staat op hun wereldbeeld. Maar ja, zoals Caroline van der Plas zelf al zegt op het einde van de video: “Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.” Nou, daar is helemaal niets meer aan toe te voegen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Emile Takma

  Mediageile Hendrika springt op alles wat beweegt.

  Volgende week nadere informatie over haar stoelgang.

  1. 75

   Je zou een flinke kerel zijn als je dit eens met je eigen naam ondertekend.

   1. Het Spijt Mij

    Caroline van der Plas erkent grote blunder
    msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/caroline-van-der-plas-erkent-grote-blunder/ar-AAN0dAv?ocid=msedgntp

    Ze is bij Humberto gewoon te stellig geweest, zegt Caroline bij Shownieus. “Ik flap er soms weleens dingen uit waarvan ik later denk: ik had even iets beter moeten opletten.”

   2. Flengan

    “met je eigen naam”

    Die naam is alom bekend, zelfs zo dat je ‘m niet door de censuur krijgt.

   3. Emile Takma

    ondertekent

    Wat zijn jouw NAW-gegevens?

    1. usb3.0

     In een debat is het zo dat als je gevraagd word jij eerst de vraag dient te beantwoorden met in dit geval je gegevens alvorens jij een vraag terug mag stellen, zo debatteer je tamil

     1. Emile Takma

      wordt

  2. usb3.0

   tamil is bang voor Caroline

  3. JoopvdJoop

   Het is een enorme onbehoorlijke tweet van deze Mevr. de Jong.
   Daar hoor ik u niet over.
   Dat is ook het probleem met het soort mensen zoals u,als iemand een andere mening verkondigt dan uw denkbeeld dan ben je af.
   Je mag niet meer meedoen in een discussie en vervolgens tweets onder de gordel plaatsen.
   Heel veel linkse rakkers hebben dit.
   Een sociaal onvermogen laten we maar zeggen.

  4. Flengan

   “stoelgang”

   Zodra het over fecaliën gaat is de schlemiel wakker.

  5. ElGuapo

   Walgelijk ventje ben je schlemiel.

  6. Marija

   U bent net zo walgelijk als die twitteraarster De Jong.

  7. Cootje

   En onze uitkeringstrekker is zo gehandicapt dat er niets te springen valt struikelt waarschijnlijk over een lucifer doosje , en zijn stoelgang moet hij bij geholpen worden , gelukkig heeft zijn immuun systeem een paar weken geleden een tweede prik gekregen hij komt niet buiten dus loopt geen risico en als je zelf zo gehandicapt bent dat je afhankelijk bent dat een ander je reed af veegt , en je gaat het dan over de stoelgang pisode van een ander hebben . Dan ben je toch wel zwaar beschadigt

   1. Cootje

    Episode

  8. Cootje

   Die Emile kan niet eens springen , welke geaardheid ook heeft , is door zijn handicaps niet in staat om te springen , en een mediageile dame heeft nog tijd genoeg om andere leuke dingen te doen , maar wat te denken van onze DDS forum geile Emile die Elke dag 7 dagen in de week 14 / 15 uur op dit forum zit , kunnen we reacties krijgen hoe we dat noemen , mij Nederlands is niet zo goed om daar nu een geschikte naam voor te vinden

   1. Cootje

    Hij ook

   2. Cootje

    Die Emile is tussen de 35/45 jaar , ik denk aan een dwarslaesie .

    1. EmiIe Takma

     Nee, Cootje. Ik ben uit het begin van de jaren 50. Ik ben, zoals ze ook wel noemen: een oude viespeuk.

   3. Emile Takma

    “mij Nederlands is niet zo goed”

    Zou een inburgeringscursus voor jou geen goed idee zijn?

    1. usb3.0

     Ze zouden tamil in een gevangenis moeten zetten met z’n “pedöfilie is legaal” moet je kijken wat er dan gebeurt

    2. ElGuapo

     Zou een lobotomie voor jou geen goed idee zijn?

    3. Cootje

     Ik red mij wel met mij opleiding lagere school , ik ben niet van andere mensen afhankelijk , en ik gaf expres dat voorzetje maar ik wil toch niet met je ruilen volgens mij aangezien je leeftijd ben je zwaar gehandicapt .

  9. Xyz1234

   Takma, u bent een harteloos mannetje. En laf bovendien. Hoe komt u erbij om zoiets te schrijven? Wat is er mis met u?

 2. hans-e-pans

  Mevrouw Caroline van der Plas, respect voor de manier waarop u deze Anne-Marie de Jong op een nette manier van repliek gediend heeft.

  Hoewel ik denk dat deze Anne-Marie de Jong zich er weinig van zal aantrekken/merken omdat als ze zo’n twitterbericht plaatst er weinig hersencapaciteit aanwezig zal zijn in haar verders lege schedel.

  1. usb3.0

   Precies, politieke correctheid werkt immers 2 kanten en de linksen moeten zich even realiseren dat zij even een toon lager moeten deugen

 3. Janna47

  Beschikt groen links ook nog over normale mensen, of is het alleen vullis wat ze kunnen krijgen. Als je niet begrijpt dat je met dit soort uitspraken alleen jezelf en dat partijtje in een verkeerd daglicht stelt, dan is er weinig hersenactiviteit aanwezig.
  En de grote messias hoor je hier niet over….zal wel in de zandbak zitten te spelen.

 4. jeroenk

  mevrouw vd plas heeft nogal lange tenen.
  ik heb toch meerdere keren gelezen dat ze over haar overleden man begint, en nog veel meer persoonlijke info. als je niet wil dat mensen een mening over je privéleven hebben, hou dan je mond.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.