Great Reset-pushers World Economic Forum promoten ‘Covid-19 testend mondmasker’: ‘Sensoren kunnen ook in kleding!’

De Great Reset-propagandisten van het World Economic Forum hebben geweldig nieuws voor alle Covid-obessievelingen: er is nu een mondmasker ontwikkeld dat je op het coronavirus kan testen. Je doet het masker op, het ding doet zijn magic, en 90 minuten later weet je of of Covid hebt. En het beste nieuws, aldus het WEF? Deze sensoren kunnen in de toekomst ook in kleren gezet worden om gebruikt te worden voor het detecteren van allerlei andere zaken!

Kom er maar in transhumanisme! Op naar een nieuwe mens!

Het World Economic Forum van Klaus ‘Darth Vader’ Schwab is één van de engste organisaties ter wereld. Dat wisten we al langer, bijvoorbeeld toen het WEF een feestje vierde omdat de coronacrisis voor “stille steden” zorgde. Oh ja, wat waren de mensenhaters van het WEF blij! Geen geluiden van mensen meer! Alles is stil op straat! Lang leve een mensenvrije wereld!

Mondmaskers voor de toekomst

Maar nu komt de organisatie met weer een heel nieuwe video – eentje die zo mogelijk nog zorgwekkender is. Want het World Economic Forum promoot nu een mondmasker dat live kan testen op een coronabesmetting. Er zit een hele technologie achter, en oh jongens, wat is het toch mooi, is de redenering van de trekpoppen van Klaus Schwab.

“Volgens de makers van het masker kan het gebruikt worden om lokale uitbraken te bestrijden,” stelt de organisatie in haar zieke filmpje.

Transhumanisme

En dat is niet alles, aldus het WEF. Oh nee. Want de mogelijkheden van de technologie zijn schier onbeperkt! “Deze technologie kan ook nuttig zijn buiten de pandemie om,” aldus het WEF. “Het kan in kleren gezet worden, en gebruikt worden om pathogenen, giftige of chemische stoffen op te sporen.  De sensors kunnen de informatie zelfs naar je smartphone sturen.”

Het is geweldig. Wat een feest! Zoals Daniël Ossewijer het verwoordt, op naar het transhumanisme! De nieuwe technologische mens: half biologisch, half AI.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het zieke is dat dit natuurlijk precies is wat gepromoot wordt door de neocommunistische Great Reset van het WEF. En nee, dat is geen gekke samenzweringstheorie van een paar wappies. WEF-oprichter Klaus Schwab is er heel open over in zijn boek… Covid-19: The Great Reset.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Florissa

  Stop die idioten in een gesticht ,groot hek er omheen,koppen afplakken met maskers,dagelijks prikken omdat ze daar zo gek op zijn ,en de wereld kan zich weer met normale zaken bezig houden .Wij zijn niet gek,maar al die lui die dit promoten .

 2. usb3.0

  Ja maar tamil, branzebinootje, etc etc en andere imbecielen promoten dit ook, door gewoon domweg te ontkennen dat klaus schwab hier iets mee te maken heeft…

 3. Albert Egberts

  Ik kan niet inzien waarin een mondmasker waarmee je besmetting van Covid kan detecteren principieel verschilt van een testkit.
  Wat het met de wappie-theorie over een neo-communistische samenzwering te maken heeft is helemaal onduidelijk.

  1. vlekkenoplosser

   je bent ook te stom om de materie te begrijpen strónt vlé®k. Tot even geleden ontkende je the great reset nog dus je weet niet waar je over spreekt t@rrél.

   Denk dat ook niemand hier je wil instrueren arrogante decadente hufter !

 4. Neko-

  Een masker dient voor in- en uitademen… Wie zegt dat dat masker niet de ingeademde lucht (dus van de omgeving naar de mond toe) ook (al dan niet indirect) meeneemt in de meting?

  Ofwel… als dat masker positief aangeeft, hoe groot is dan de zekerheid dat jij het bent, of dat het ergens uit de omgeving is opgepikt?

 5. Nostradamus

  Gelijk aan een P C R test. De P C R ziet het verschil niet tussen griep of C0VID. Daarom zijn er zoveel C0VID slachtoffers en bestaat griep niet meer.

  1. Branzino

   @Nostradamus
   De P C R test ziet het verschil tussen griep en Covid19 inderdaad niet. Ze test namelijk op geen van beide. De test bepaalt wel of iemand besmet is geweest van Sars Cov 2 en dat virus kan Covid 19 veroorzaken, niet altijd maar de mogelijkheid bestaat. Griep wordt veroorzaakt door het influenza-virus en dat wordt niet door de P C R test aangegeven. Correct is dus om aan te geven dat de test een Sars Vov 2 besmetting, korter of langer geleden kan aantonen. Een influenza-besmetting wordt niet aangegeven.
   Misschien ben je in de war gebracht door de Amerikaanse CDC, die liever een test gebruikt die beide virussen kan onderscheiden en aantonen, zodat een test meer info oplevert.

   Griep bestaat natuurlijk nog steeds. Maar de maatregelen tegen corona hebben een vergelijkbaar effect op het influenza-virus.

   1. Nostradamus

    Lees dit eerst eens;
    h**p://truthaboutcovid.ca/the-cdc-confirms-p c r-tests-diagnose-influenza-as-covid/

    Niet alles van niet afhankelijke “wetenschappers” als waarheid aannemen graag.

    1. Nostradamus

     Eigenlijk moet dat zijn “niet niet” oftewel “afhankelijke” wetenschappers.

    2. Branzino

     @Nostradamus
     Die site verwijst naar een CDC-artikel waarin precies wordt aangekondigd wat ik in mijn reactie beweerde: Ze willen het testen op SarsCov2 en Influenza gemakkelijker maken, dus goedkoper en sneller. Ook in Nederland is al een paar keer bevestigd, dat de gebruikelijke test uitstekend op SarsCov-2 test, maar niet op influenza. Reuters gaf in een factcheck aan, dat deze beslissing van het CDC vaak fout wordt geïnterpreteerd, namelijk dat de tot nu gebruikte test niet zou deugen. Die test deugt, maar het CDC wil meer testen.

 6. AntiPartijKartel

  Ze hebben vast wel een baantje voor Hugo “corona app” de Jonge!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.