Corona BN’er Marion Koopmans pleit voor een “nieuw normaal”: ‘De vraag is, gaan we griepdoden niet meer accepteren?’

Viroloog Marion Koopmans is hartstikke blij met haar nieuwe rol als BN’er. Want jarenlang werkte ze (voor het grote publiek) ongemerkt hard aan allerlei virussen en dergelijke. Maar tegenwoordig is ze beroemd! Zelfs in het buitenland valt haar naam. Weliswaar in verband met een halfbakken onderzoek naar de herkomst van het nieuwe Chinese coronavirus, maar toch.

Nou, Koopmans vindt haar rol zó ontzettend leuk, dat ze er eigenlijk geen genoeg van kan krijgen. En dus oppert ze nu op Twitter dat we misschien maar toe moeten naar een nieuw normaal; een “normaal” waarin zelfs griepdoden niet meer geaccepteerd worden. Dit onder het motto dat de coronamaatregelen het aantal griepdoden erg beperkte. Ze werkten dus, tegen de griep. Dat vraagt om meer, meer, meer!

Met “de covidmaatregelen” bedoelt Koopmans natuurlijk de mondkapjes, de anderhalve meter afstand houden, maar misschien zelfs ook de lockdown in het algemeen; het verbieden van festivals, het online les geven, thuis werken. Want dát waren de maatregelen die van kracht waren tijdens de winter – dus tijdens het griepseizoen.

Doodeng natuurlijk. Want als we dat doen gaan we onszelf, onze kinderen, en onze economie jaarlijks enorm veel schade toebrengen. En dat allemaal omdat we weigeren te accepteren dat er virussen in de wereld zijn; virussen waarmee de mensheid sinds mensenheugenis aan het strijden is, en virussen die het over het algemeen moeten afleggen tegen ons natuurlijk immuunsysteem.

Weet je wat nou zo gek is? Wat Koopmans schrijft is precies wat Klaus Schwab ook al beschreef in zijn complotboek Covid-19: The Great Reset. Je weet wel, dat is dat schimmige Build Back Better-plan waar we het niet over mogen hebben omdat we anders “wappies” zijn. Maar ondanks dat we het er niet over mogen hebben, beschrijft Schwab eigenlijk precies… waar Koopmans nu halfbakken voor pleit in haar tweet. Thuis werken, digitaal “naar school,” afstand houden, zoveel mogelijk online shoppen, en ga zo maar door.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Weet je wat Koopmans en haar soortgenoten kunnen doen? Dit soort idiote voorstellen of “proefballonnetjes” op de plek steken waar de zon niet schijnt. Nee, we willen geen “nieuw normaal.” Virussen horen jammer genoeg bij het leven. Maar onze vrijheid gaan we niet prijsgeven, zeker niet voor de schijnveiligheid die Koopmans en haar soortgenoten ons bieden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

143 reacties

 1. Gebande_5

  “Want jarenlang werkte ze ongemerkt hard aan allerlei virussen en dergelijke”

  Sinds 2014 adviseert Koopmans de Wereldgezondheidsorganisatie over de bestrijding van nieuwe infectieziekten.

  Koopmans is gespecialiseerd in voedselvirussen, de verspreiding van virussen tussen dieren en de overdracht ervan van dieren op mensen.
  Daarnaast is ze gespecialiseerd in norovirussen en initiatiefneemster van het internationale Noronetwork.
  Ze speelde een belangrijke rol bij het indammen van de verspreiding van het ebolavirus n 2014 in Sierra Leone en Liberia met de inzet van mobiele laboratoria. In juli 2017 werd haar werk vereerd met een eredoctoraat van de Technische Universiteit van Denemarken.[4] In 2018 werd aan Koopmans de Stevinpremie van NWO toegekend.

  Koopmans is (co-)auteur van ongeveer 300 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften. Ze verwierf in de loop der jaren financiële steun voor onderzoekswerk en is als adviseur verbonden aan vele nationale en internationale gezondheidsorganisaties zoals de Nederlandse Gezondheidsraad en de WHO. Sinds 2019 is Koopmans lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

  Sinds 2016 is Koopmans Scientific Director “Emerging infectious diseases” bij het Netherlands Centre for One Health. Onder de coördinatie van Koopmans valt sinds 2019 ook het One Health PACT onderzoeksproject, een internationaal consortium van een aantal organisaties en instituten dat onderzoek doet naar door vectoren (biologische dragers) overgedragen ziekten, bijvoorbeeld virussen die muggen overbrengen. Door klimaatverandering komen er steeds meer exotische muggensoorten naar Europa en Nederland, en onder de juiste[bron?] omstandigheden kunnen muggensoorten die hier voorkomen (tropische) virussen overdragen.

  Tijdens de coronacrisis in Nederland in 2020 is Koopmans lid van het Outbreak Management Team dat het kabinet-Rutte III adviseert over maatregelen die de verspreiding moeten tegengaan van het ‘coronavirus’ SARS-CoV-2 dat de besmettelijke luchtwegaandoening COVID-19 veroorzaakt.[5] Sinds 17 maart 2020 adviseert ze tevens de Europese Commissie. Koopmans maakt sinds december 2020 deel uit van een internationaal onderzoeksteam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat onderzoek doet naar de herkomst van het coronavirus in China. Begin januari 2021 was zij in China om samen met het onderzoeksteam onderzoek te doen.

  Koopmans ontving met Diederik Gommers de Machiavelliprijs 2020.[6]

  1. ElGuapo

   Je punt?

   1. Flengan

    @El Guapo: Cock wil laten zien hoe goed hij kan knippen en plakken. 🙂

    1. ElGuapo

     Een imposante skill…

     1. Flengan

      Zeker, vooral voor een zure bejaarde (lichting 1972) als hij.

     2. ElGuapo

      Hij is toch een gepensioneerde?

     3. Flengan

      Ook dat, en nog steeds zuur en bejaard.

     4. ElGuapo

      Milde schatting dus 1972😁

     5. Flengan

      Lichting 1972 betekent dat Cock in dat jaar militaire dienst moest ondergaan. Zijn geboortejaar is dan omstreeks 1954 = 67 jr.

     6. ElGuapo

      Zo had ik het niet bekeken…

  2. Emile Takma

   Koopman is een wetenschapper met een grote reputatie. Dat roept op DDS altijd woede op.

   1. ElGuapo

    Laten we het even hebben over jouw opgekropte woede.

   2. Flengan

    Met een betonbunker voor je harses is het zicht natuurlijk nul.

   3. nexit_nooit

    De vergelijkbare internationaal gewaardeerde carrière van de auteur mag inderdaad niet onderbelicht raken.

   4. Magyar

    En jij een schetenwapper met een kut reputatie en een bekend adres….

    😀

   5. Cootje

    Zo is je zondags dienst al zo vroeg begonnen , 7 dagen in de week van s,morgenvroeg tot s,nachts zit je in je rolstoel het linkse geluid te toeteren afhankelijk omdat niemand je uitlaat . Je moet toch wel een eenzaam zielig leven hebben , geen toekomst in zo rolstoel en 100% afhankelijk , en dan hebt je geen vrienden of familie die je uitlaat , zielig brokje wanhoop

    1. Brenda Welsh

     Eerder schreef u over veel geld, een lagere schoolopleiding, en vakantie met het “vrouwtje”. Echter u bent er niet in geslaagd structuur in uw leven aan te brengen. Fatsoen is niet te koop.

     1. ElGuapo

      Zo sprak Brendaatje….expert op het gebied van cash betalingen.

   6. LifeBuddy

    Zo te zien ,heb je d’r weer jeuken aan!

   7. Xyz1234

    Het is een ordinaire dierenarts die veel geld verdient door de vele tests die verkocht worden.

    1. nexit_nooit

     die veel geld verdient door de vele tests die verkocht worden.

     Slim vrouwtje.
     U klinkt jaloers.

     1. EmiIe Takma

      “Slim vrouwtje”

      Uiteraard heeft dit niets met sėksisme te maken.

      🤮

     2. Xyz1234

      Waaruit blijkt mijn jaloezie als ik vragen mag? Of vult u dat voor het gemak zelf in?

     3. Xyz1234

      Takma valt over het woord vrouwtje, maar vind het geen probleem om zelf mensen uit te schelden.

     4. nexit_nooit

      Waaruit blijkt dat Koopmans een ordinaire dierenarts is, als ik vragen mag?
      Of vult u dat voor het gemak zelf in?

     5. Xyz1234

      Dat kunt u gewoon lezen als u wat onderzoek doet. Maar dat kost waarschijnlijk teveel tijd en/of moeite.

     6. nexit_nooit

      Koopmans is inderdaad haar loopbaan begonnen als dierenarts.
      Nergens gelezen dat zij ordinair is.
      Nergens gelezen dat zij veel geld verdient.

      Uit welke onderzoeken heeft u deze informatie gehaald?
      Of vindt u dat u uw mening(vind) als feit (is) kunt brengen?

     7. EmiIe Takma

      “Koopmans bezocht het Collegium Marianum in Venlo, studeerde diergeneeskunde.”

      Als de meeloper en hardroeper nexit_nooit even op Wikipedia had gekeken, had hij zich zelf ook niet zo enorm voor paal gezet.

     8. Flengan

      @EmiIe… 😛

     9. Emile Takma

      Koopmans is hoogleraar in de virologie en in die functie verwierf ze een indrukwekkende internationale wetenschappelijke reputatie.

      De rest is gewauwel.

     10. Flengan

      Onnozele kinderpraat van een mongolen imbecieltje.

     11. nexit_nooit

      Xyz1234 loopt net als zijn hond met de staart tussen de poten een straatje om.

     12. usb3.0

      tamil vindt pedöfilie legaal dus vrouwtje moet voor tamil natuurlijk klein meisje zijn, dat is voor tamil wél ok

     13. usb3.0

      Dat doet XYZ natuurlijk helemaal nexitje, als men boe roept poep jij in je dependslip

     14. Xyz1234

      U ontkent in ieder geval niet dat zij geld verdient door de verkoop van tests. Dat is al iets. Want u zult begrijpen dat het hier gaat om belangenverstrengeling. Ze adviseert namelijk de WHO en oreert vrijwel dagelijks op tv over de testsamenleving.

   8. EmiIe Takma

    Koopmans

   9. usb3.0

    Koopman is slechts dierenarts.

   10. vlekkenoplosser

    nee strónt vlé®k de kreet nieuwe normaal roept woede op. U zult zich onderwerpen al heeft u 1000 argumenten om de nieuwe normaal van de nieuwe wereld orde te weerleggen.

    Slechts idioten durven blijven te beweren dat corona niet gebruikt of misbruikt wordt om een andere agenda door te voeren.

    Corona is een hoax strónt vlé®k ! Het aantal doden staat nagenoeg gelijk aan de influenza golf van 2018 . De media heeft er een schitterende hype van gemaakt domme jongen.

    De strónt vlé®k voelt zich als een vis in het water bij de onderwerping !

  3. LifeBuddy

   Een halfbakken onderzoek naar de herkomst van het nieuwe Chinese coronavirus. Voor mij krijgt ze de Zakkevullen, Horen,Zien en Zwijgen Prijs.
   Meer is zij niet Waard.

   1. Xyz1234

    Precies. Alles wijst er nu op dat het virus uit een lab komt, maar de aan China en de WHO gelieerde vogelverschrikker houdt stug vol dat dit onwaarschijnlijk is.

    1. Emile Takma

     “Alles wijst er nu op dat het virus uit een lab komt”

     Het bewijs voor die stelling is nogal dun maar het maakt natuurlijk voor de problematiek niet zoveel uit. Het virus is er en we moeten het bestrijden.

     1. usb3.0

      Nee tamil WE MOETEN helemaal niets.

     2. usb3.0

      Gezien jouw angststoornissen tamil zou je niet liever dood willen zijn? volgens mij wel

     3. Forlan

      Maar voor de aansprakelijkheid en de wetenschap dat in China de wereld vorig jaar zomer gewoon weer door draaide maakt het natuurlijk allemaal hoogst opmerkelijk. En dat is netjes uitgedrukt. Deze Cruella geeft me net al Ab Whiskeyfles Osterhaus een zeer ongemakkelijk gevoel.

     4. usb3.0

      Je moet bij beide op je hoede zijn

     5. Xyz1234

      Daar ging het hier niet om Takma. Blijf gewoon bij het onderwerp van het draadje.

     6. Emile Takma

      Het bewijs dat het uit het lab komt is niet geleverd en dat is ook niet zeer waarschijnlijk.

     7. vlekkenoplosser

      welk virus is AANGETOOND strónt vlé®k !

     8. vlekkenoplosser

      Uiteraard heeft de WHO voor niets onderzoek gedaan in Wuhan volgens de strónt vlé®k.

      Het gewauwel van de strónt vlé®k is weer tenen krommend

 2. Xyz1234

  Dat we Influenza nog nauwelijks zien, komt omdat er niet meer naar gezocht wordt. De huisarts en de nivel peilstations zijn in grote mate buitenspel gezet. Daar werd vroeger een goed beeld door gegeven over de verschillende seizoensvirussen. Maar er is gekozen om nu massaal mensen in ggd-teststraten te laten testen en alleen te testen op de aanwezigheid van corona, met een test die op dubieuze wijze is opgezet (peer review wordt niet beschikbaar gesteld en is naar alle waarschijnlijkheid niet eens aanwezig)

 3. Mistgabel

  Als de politie echt is hun werk zouden doen, wordt het tijd dat al dat soort gasten voor die schamele 0,15% en vaccins die niet werken het gevang in worden gesmeten.

  1. Emile Takma

   “en vaccins die niet werken”

   Praat me bij, ik heb juist het idee dat de vaccins ons uit de pandemie hielpen.

   1. Mistgabel

    U was beloofd dat na de vaccins alles weer normaal zou worden, zoals u ziet gaat dat niet gebeuren. U krijgt waarschijnlijk net als Israël nog een booster.
    Buiten het feit dat mevr. koopmans u straks het liefst weer wil muilkorven en opsluiten.

    Ook helpt het weinig tegen Delta, want u kunt het nog steeds krijgen en doorgeven.

    U zegt het zelf al, u idee was…

    1. Mistgabel

     Zit u dan straks met uw prikkie.

    2. Emile Takma

     Het vaccin werkt onmiskenbaar en heeft het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames sterk teruggedrongen. We zijn feitelijk ook uit de maatregelen en zitten alweer dicht bij normaal.

     Dat het virus ook de neiging heeft te transformeren en we niet definitief afraken van het virus betwist ik niet. We zullen de komende jaren waarschijnlijk regelmatig een prik moeten halen om de varianten van dit virus het hoofd te bieden.

     1. usb3.0

      tamil liegt er is namelijk niet voldoende data om dit te kunnen bepalen.
      En WE MOETEN helemaal niets, wat wel heel erg zichtbaar is geworden zijn de miezerige nieuwe hïtlertjes als tamil die op zijn gestaan

     2. Mistgabel

      Haha, pandamie 0,15%.
      Kunt u goed rekenen?

      17000 op 17 miljoen is…

     3. ElGuapo

      Lijkt wel griep.

     4. Mistgabel

      Dan kom ik zelfs op 0,1%, dat betekent dat 99,9% er gewoon doorheen komt.

      Prikkek, prikken, prikken.

      Overigens lopen er nu duizenden betogers in Amsterdam.
      Frankrijk, Italië, Griekenland, Engeland en nog een paar landen zijn ook dit weekend miljoenen mensen op de been om tegen dit bedrog te demonstreren.

      Steeds meer mensen worden wakker, maar Takma geloofd er nog steeds in.
      Hilarisch.

     5. Emile Takma

      Ja, ik ben enorm blij met de vaccinatiecampagne in ons land die ertoe leidt dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen heel sterk zijn teruggedrongen en we in ons dagelijkse leven nog nauwelijks belemmeringen hoeven te ervaren van de maatregelen tegen het virus.

      Dit geldt uiteraard voor gevaccineerden. Ongevaccineerden zullen vroeger of later door Corona besmet worden en ze moeten dan maar hopen dat hun natuurlijke immuunsysteem de besmetting aankan. Ze zullen ons zorgsysteem nog wel vervelend blijven belasten maar het gaat gelukkig om aantallen die de zorg wel aankan.

     6. usb3.0

      Precies mistgabel!

     7. usb3.0

      Dat liegt tamil, tamil kan dit namelijk niet hard maken ook omdat er geen data is, daarnaast hebben alle mensen enorm veel last van de ongekend belachelijke imbeciele opgelegde maatregelen.
      Nieuwe hïtlertjes zoals tamil hebben enorme angststoornissen opgelopen, die kunnen gewoon niet meer normaal met mensen omgaan.
      Alle gevaccineerden moeten verplicht binnen blijven dat zijn immers de verspreiders, immers denken zij dat ze een vrijbrief hebben om meer te mogen dan anderen, gevaccineerden zorgen voor overbelasting van onze zorg, omdat daar een zeer grote hoeveelheid, kijk even naar tamil, hypochonders bij zitten die niet meer normaal kunnen nadenken.
      De vaccinatiewappie tamil gaat helemaal door het lint.

     8. Mistgabel

      Nou, u ziet het niet en u kunt ook niet rekenen, wees er dan maar blij mee.

      Op naar uw volgende prikkie.

     9. Emile Takma

      Mistgabel heeft het volste recht vaccinatie te weigeren en te vertrouwen op zijn natuurlijke immuunsysteem. Asociaal is het wel en ook behoorlijk lichtzinnig maar hij kan zich beroep op de Grondwet die wel meer stupide gedrag toestaat.

      De kans dat hij Corona oploopt is heel groot maar de kans dat hij er aan doodgaat behoorlijk klein. Dus die Russische roulette kan hij zonder grote paniek spelen.

     10. Emile Takma

      beroep = beroepen

     11. Mistgabel

      Ach wel nee, kijkt u weleens om u heen? komt u uw huis nog wel uit?
      Heb al die tijd gewoon door gewerkt, verscheidene corona gevallen gezien bij familie en vrienden, kinderen ervan.
      Die hadden niet meer dan een griepie, wat hoofdpijn of een snotneus.
      Zelfs kinderen in de nabije die er helemaal niks van merkte en totaal verrast waren en zich in quarantaine dood verveelde.
      De andere werken allen gewoon weer zonder nasleep.

      De media maakt er poeha van.

      Een gok van 0,1% noem ik geen Russische roulette, maar wel overwogen.
      Een vaccin nemen voor 0,1% waar u de werking nog niet van kent en tijdelijk is goedgekeurd noem ik Russische roulette.

     12. Mistgabel

      Maar als u tevreden bent met uw prikkie, wie ben ik dan.
      Succes ermee.

     13. Flengan

      Ook als je in gesprek gaat met een forumdebiel is het nog steeds een forummongool.

     14. usb3.0

      BAM

     15. Flengan

      @USB: En dat is op zich wel jammer want hij kickt erop!

     16. usb3.0

      tamil is een hypochonder die last heeft van angststoornissen

     17. Emile Takma

      @Mistgabel,

      Ik beleefde enkele sterfgevallen door COVID in mijn omgeving, waarvan er één in mijn familie. Je hebt dus geluk gehad. Ik ken ook twee, jongere, mensen die nog langdurige klachten van de infectie ervaren.
      Je hebt dus geluk gehad. Mogelijk maakt je dat minder voorzichtig.

      Ik lees ook kranten en zag langdurige overbelasting van de zorg, uitgestelde medische behandelingen en 18.000 doden. Ontken je die feiten?

     18. janszm

      Probeer eens wetenschappelijk te denken.
      U denkt dat u gelijk hebt.
      Probeer te bewijzen dat u ONGELIJK hebt.
      Lukt dat op wetenschappelijke wijze niet, dan heeft u waarschijnlijk gelijk.
      Gelijk krijgen via “consensus ” heeft niets met wetenschap te maken.

     19. Magyar

      ‘waarvan er één in mijn familie.’

      Jammer dat het er maar èèn was……

     20. Emile Takma

      Ik weet zeker dat onze Ròb zich heeft laten vaccineren.
      Dat is ook verstandig. Met zijn overgewicht behoort hij tot een risicogroep.

     21. usb3.0

      tamil leeft in een omgeving van hypochonders en veel mensen met onderliggende aandoeningen.
      Ik ken in mijn omgeving helemaal niemand die iets met corjona te maken heeft gehad, behalve normale griepverschijnselen die men tegenwoordig graag, omdat het zo lekker bekt en een hype is, koppelt aan corjona.
      Angstprediker tamil heeft daar natuurlijk elke dag mee te maken gehad, het valt mij mee dat zijn hele familie nog niet besmet is geweest.

      tamil moet even de linkjes lezen van het AD

     22. september

      Dat is helemaal waar en wat die usb3 weer beweerd,het is en blijft een domme idioot,je moet er helemaal niet mee in discussie gaan

     23. usb3.0

      tamil wïm hou je mond

     24. Mistgabel

      Ah, u komt op 18000, das ietsjepietje meer dan 0,1%.

      U zit in die categorie, ik ben nog een stuk jonger.
      De meeste ouderen met onderliggende ziektes zijn gegaan, niet leuk, ook voor familie niet.
      Achteraf was het een enorme miskleun om die mensen binnen te houden waar ze elkaar besmette. Naar buiten had het advies moeten zijn.

      Mijn ervaring is met de zus van mijn oma, woonde nog thuis, deed alles nog zelf, belandde in ziekenhuis na val thuis, gebroken bekken. Onderzoeken, in de scan geweest, verder niks te vinden.
      Krijgt in ziekenhuis vaccin, dezelfde nacht doodziek, 2 dagen later overleden.

      Met de andere ervaringen, geef mijn portie dan maar aan fikkie…

     25. Flengan

      In discussie gaan met een zuigdebiel is niet de meest snuggere bezigheid.

     26. usb3.0

      “Het lijkt wel een griep”

      Het is nog minder dan een griep, griep heeft een ifr van 0,16 en corjona een ifr van 0,15

     27. Tommy76

      h**ps://www.cnbc.com/amp/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html?__twitter_impression=true

      Er wordt beweerd dat ongevaccineerden o.a. verantwoordelijk zijn voor de Delta variant maar daar is nul bewijs voor. Misschien heeft het vaccineren juist voor de Delta variant gezorgd.

      In Israël heeft men nu ook al de Delta-Plus variant.

      Maken de vaccinaties juist niet alles veel erger op de langere termijn? Op korte termijn werkt het prima maar wat zijn de gevolgen op de lange termijn?

     28. usb3.0

      Tuurlijk het experiment met een gentherapie zonder gedegen onderzoek mogelijk de aanleiding van de deltavariant

   2. leukeditter

    uit deze pandemie???? lomp takkewijf er is geen pandemie!!

    1. Emile Takma

     Ik heb mijn ogen dicht, dus niemand kan me zien.

     😎

     1. usb3.0

      Jij hebt natuurlijk je harses in je eigen réét zitten als je meent dat er een pandemie gaande is.
      De angststoornissen van tamil nemen zeer ernstige vormen aan

     2. ElGuapo

      Ik voel me man en vrouw en noem mezelf Emile.

     3. usb3.0

      “Ik voel me man en vrouw en noem mezelf Emile“

      En tamil voelt uitermate sterk aangetrokken tot zeer jonge jongetjes

     4. Flengan

      Dat is juist, de schlemiel geeft het nog toe ook!

     5. september

      Dat is al de tweede meer dat je dit zegt keer

     6. usb3.0

      Sebebtempert! Je moet even wachten totdat je medicatie werkt..

   3. Mistgabel

    U gokt op die 0,1% en ik op die 99,9%.

    1. usb3.0

     tamil wordt volledig afgedroogd hier

    2. Mistgabel

     Handel veel op de beurs sprinters/turbo’s en in cryptomunten.

     Qua procenten gok ik graag op die 99,9%.
     Ook wel is op 0,1% voor de gok, maar heel vaak ben ik het geld dan gewoon kwijt.

 4. usb3.0

  Ik ken echt heel weinig mensen die zich herkennen in het abnormale “nieuwe normaal”
  Vanochtend sprak ik iemand, die ik verder niet kon, die helemaal niet met een “ nieuw normaal” bezig is integendeel zelfs, vaccinatiewappies kwijlen hun hele lekbakje vol zodra het over corjona gaat.

  1. Mistgabel

   Helemaal in het begin riep Rutte al nieuwe normaal.
   Hij wist dat natuurlijk al, dan moet bij menigeen toch de wenkbrauwen gaan fronsen.

   1. usb3.0

    Bbb, wef, nieuwe wereldorde,

   2. Flengan

    “Hij wist dat natuurlijk al…”

    Inderdaad, Rutte is grote vrienden met Schwab.

    Hier een filmpje uit 2019(!)

    youtube.com/watch?v=383pLKCVgww

 5. Vrijedenkert

  Experts kraaien steeds dat we griep en corona niet met elkaar mogen vergelijken, ik wil niet lichte verkoudheid of milde griep gaan vergelijken met corona gevallen op de IC maar b.v. iemand met zware griep en dubbele longontsteking is denk ik zeer goed vergelijkbaar met patient met longcovid.
  De patient met zware griep en longontsteking maakt niemand zich druk over de patient met longcovid wel…

  1. Emile Takma

   Ik denk dat griep en Corona heel goed met elkaar zijn te vergelijken. Het zijn allebei virusinfecties van de longwegen.
   Het verschil is slechts de ernst van de infectie en de kans dat je er dood aan gaat of langdurig geïnvalideerd raakt.

   1. Flengan

    “Ik denk”

    🙂

  2. usb3.0

   Sterker nog, in het AD uit ik meen 2016 staat een artikel over een zware griepgolf die over Nederland ging waarbij mensen ook op de ic’s lagen aan de beademing, nu noemen ze het corjona

   1. usb3.0

    Na 2016 deze uit 2018 h**ps://www.ad.nl/binnenland/waarom-de-griepgolf-van-2018-vooralsnog-dodelijker-was-en-we-ons-nu-toch-meer-zorgen-moeten-maken~adf64efb/

 6. de ziender

  Het boek The Great Reset is een hernieuwde uitgave van Mein Kampf.
  Beide boeken zijn gebaseerd op genocide-ideeën.

  Beide auteurs aanhangers van de eugenetica. Was Mein kampf voornamelijk gericht tegen enkele “rassen” (Joden Zigeuners e.a.), dit nieuwe Mein Kampf is gericht tegen zo ongeveer de hele mensheid.

  1. Emile Takma

   Er wordt in The Great Reset geen genocide bepleit.

  2. Flengan

   “The Great Reset”

   Voor de liefhebber die liever zelf leest dat de forumdebiel alleen maar kan liegen.

   onedrive.live.com/?authkey=%21AEmMv83s9pJsvaw&cid=8400A85E13CC24BA&id=8400A85E13CC24BA%2114497&parId=8400A85E13CC24BA%2113901&o=OneUp

   1. NO8DO

    Hartelijk dank voor de toegang tot uw privé bestanden.

    1. Emile Takma

     Elvin is ook een mooie naam.

     😃

     1. NO8DO

      U bedoelt deze:
      vrijheidsverzet.com/het-verzet
      facebook.com/Elv1n5/videos/10218377784507936

    2. Flengan

     @NO8DO: Graag gedaan dombo. En natuurlijk grappig dat jij denkt dat ik net zo achterlijk ben als de forummongool en jouw bruinridder die zijn ware identiteit onthulde via de correspondent.

     Whahaha! 😛

     P.s. Wel even lezen hè!

     1. Emile Takma

      Ach, Elvin heeft in paniek zijn Facebook-accopunt verwijderd.

     2. Emile Takma

      Lost in space.

      😎

     3. Flengan

      Aldus het zwakzinnige forummongooltje.

     4. Emile Takma

      😂

     5. Flengan

      Ik ben Emile Takma en werk al bijna 40 jaar als manager, trainer, adviseur en coach.

      Na schade en schande in dat werk werd ik een beetje wijzer en meen wat te kunnen en heb ik wat te melden.

      Ik zoek bij mensen en organisaties wat er is en wat zich wil uitdrukken en probeer dat te versterken. Ik heb mijn buik vol van reorganiseren, kantelen, saneren en herstructureren. Ik geloof in vanzelfsprekende ontwikkeling, groei, unieke uitdrukking en dat het mag gaan zoals het gaat. Dat is harder werken dan je zou denken.

      Whahaha! 😛

     6. Emile Takma

      “Ik ben Emile Takma en werk al bijna 40 jaar als manager, trainer, adviseur en coach.”

      Ach, heb je de website van meneer Hùtten gevonden, Elvin? bel die meneer eens op, Magyar schijnt hem ook al te hebben gesproken. Een hele Piet die kennelijk zorginstellingen bestuurt vanuit een zolderkamer.

      😂

     7. usb3.0

      tamil wïmpïé zegt het net even te duidelijk.

  3. Branzino

   @de ziender
   Je hebt de Great Reset blijkbaar gelezen. Dan kun je ook één enkele zin noemen, waar Schwab pleit voor genocide. Eén enkele zin maar en die mag zelfs ook in wat bedekte bewoordingen zijn, want ik heb het gemist. Als het er gewoon heel openlijk geschreven stond had ik het gezien, nu (nog) niet. Maar daarmee wil ik niet uitsluiten, dat hij het wat kryptischer omschreef, zoals in de bijbel of in de kwatrijnen van Nostradamus.

   1. Emile Takma

    De Ziender zal zich niet meer melden, Braqnzino, evenals Flengan.

    Veel trøllen komen hier slechts om drollen over de schutting te werpen. Daarna kiezen ze het hazenpad.

    1. Branzino

     @Emile Takma
     Ik reageer wel naar aanleiding van hun bijdragen, maar ik reageer niet direct naar hen. Mijn reacties zijn vooral bedoeld om anderen mijn zienswijze, manier van lezen te laten zien. De paar mensen die reageren zijn minder van belang.

     De manier van bloggen van mensen als “de ziender”, Flengan, maar vooral ook vlekkenoplosser, usb3.0 en nog een paar deelnemers, kwalificeren we hier in huis als “seagull-blogging”. Het is altijd een bron van vermaak. “Seagull blogging” wil zeggen, laag overvliegen, effe schijten en snel weer wegwezen. Het zijn mensen met de hersenomvang van een zeemeeuw en daarom vergelijkbaar gedrag.

     Varianten van dezelfde basishouding zijn “seagull politics” en “seagull management”.

     1. Branzino

      @Emile Takma
      Weet je wat sommige deelnemers niet door hebben? Als ze iets zo maar in het wilde weg poneren, zoals nu met die genocide, en ik vraag om even aan te geven de bron te geven en men haakt vervolgens af, dan is dat net zo duidelijk ongelijk erkennen als dat met zoveel woorden op te schrijven. En op die manier er vanaf proberen te komen gebeurt heel veel bij sommige deelnemers.
      Gewoon toegeven, dat je ongelijk hebt lijkt op verlies erkennen, maar is eerder een blijk van vertrouwen in de eigen visie. Die visie is immers bij ongelijk erkennen op één punt weer wat verder ontwikkeld.
      Maar misschien is deze vorm van logica te hoog gegrepen.

     2. Emile Takma

      En wat veel deelnemers hier ook niet doorhebben is dat reageren met een scheldpartij per definitie verlies van de discussie betekent.

      Schelden is meer dan een zwaktebod, het is erkenning van je inhoudelijke onvermogen.

     3. usb3.0

      Beter een paar hersens van een zeemeeuw dan het eens zijn met een bewezen pedöfiel branzebinootje

     4. usb3.0

      Een definitie van het verlies van een discussie is te pretenderen dat pedöfilie legaal is door te stellen dat deze ernstige ziekte een geaardheid is zodat tamil zijn ziekte rechtvaardigt dan heb je bij voorbaat al verloren

     5. Branzino

      @usb3.0
      ” … het eens zijn met een bewezen pedöfiel branzebinootje”

      Man, man, doe eens volwassen. Je hebt de leeftijd ervoor, waarschijnlijk zelfs de levenservaring, hoewel je uitspraken daaraan doen twijfelen. Met dergelijke teksten kun je je toch niet onder vrienden en familie vertonen. Of die van jou wel?

     6. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla , boertje van randdebiel malle pietj 51

     7. usb3.0

      We zien het gekronkel van branzebinootje om z’n pedövriend uit de wind te houden

    2. Flengan

     De forummongool heeft z’n zoveelste boertje alweer gelaten.

    3. Cootje

     Hazenpad ? Grote L.u.l je bent toch zielig als je zeven dagen in de week 14/16/uur per dag paraat bent op dit forum en reageert op alle artikelen , dan ben je met recht een zielige paarden ,l.u.l die waarschijnlijk in een rolstoel zijn belevenissen van de dag op etaleren op dit forum , dan leeft je in een kleine wereld en moet je wel in het bezit zijn van een zwaar lichamelijk mankement , je hersen en je taalvaardigheden zijn goed , maar niet kunnen deelnemen aan het buiten gebeuren en afhankelijk wezen dat iemand je uitlaat is frustrerend en dan kom je in een hele kleine wereld terecht . Jammer dat de maatschappij niet van je talenten gebruik kon maken , dus doe je best de komende 8 uur oprit forum ga ik nog even buiten kijken

     1. Cootje

      Op dit

     2. Emile Takma

      “ je hersen en je taalvaardigheden zijn goed”

      En dat is nou precies wat we van Cootje niet kunnen zeggen.

     3. Harry Haller2

      De rest van Cootje’s nauwkeurige analyse en omschrijving van het deplorabele leven van Takma, laat deze begrijpelijkerwijs buiten beschouwing: tegen zo’n glasheldere ontleding van zijn handicaps kan hij niet op.

      Takma is aan het eind van zijn latijn en hangt groggy in de touwen.

     4. Ab Infinitum

      Zwaar lichamelijk mankement, rolstoel. Ik vraag mij af in welke goede omstandigheden u uw medeforummers graag ziet.

     5. Emile Takma

      Harry Haller weet ook zeker dat ik mijn leven in eenzaamheid op een zolderkamer in een rolstoel doorbreng. Hoe hij dat weet is niet geheel duidelijk maar hij fantaseert graag. Bovendien beschouwt hij Cootje als een zielsverwant in het debat en hecht hij dus veel geloof aan zijn beweringen.

      Haller meent ook dat mijn persoonlijke levensomstandigheden relevant zijn voor de beoordeling van mijn inhoudelijke standpunten. Hij beschouwt de ad hominem namelijk niet als een drogreden maar als een sterk inhoudelijk argument. Dat vindt hij ook van schelden, een hysterische scheldpartij acht hij kennelijk een doorslaggevend argument in het inhoudelijke debat en om die reden plaatst hij zelden een bijdrage zonder grove invectieven.

      Haller is het schoolplein niet ontgroeid en dat is voor een bejaarde man best wel zielig.

     6. usb3.0

      Over hersenen gesproken die van tamil zijn ernstig ziek hoor, vergis je niet hoor in dit nieuwe hïtlertje met een ernstige passie voor pedöfilie

     7. Angelique1

      @Harry Haller2 …Relatie problemen? Zeer kenmerkend voor uw schrijfsels.

     8. usb3.0

      En zie daar zijn adje en ansjelikje ineens

     9. Harry Haller2

      Takma tracht het als normaal te verkopen dat hij dag in dag uit, inclusief de weekenden, minimaal 14 uur per dag hier op DDS aanwezig is en de 100+ bijdragen per etmaal overschrijdt. Dit is bizar gedrag.

      Zo’n gedrag kan alleen in eenzaamheid geboren en gecontinueerd worden. Binnen die over overload ontpopt zich immer weer de dwang om anderen af te zeiken, te kakken te zetten en te vernederen. Dit zich boven de ander verheffen door de ander te kleineren, duidt op een verwrongen persoonlijkheid van een onaangenaam mens.

      Je hoeft geen psycholoog te zijn om al deze facetten te zien en te duiden. Dat deed Cootje adequaat. Dat Takma dit tracht te ontkennen is zijn goed recht, maar helpt hem niet – iedereen kijkt daar door heen en ziet de narcistische leugenaar en hypocriete zonderling.

     10. Harry Haller2

      Ach daar is een Angelique1! Meid wat geweldig dat je me wilt helpen met mijn relatieproblemen. Mag ik je kutje even voelen en vingeren? Dan mag jij me een blowjob geven en zijn we allebei hard op weg naar herstel. Noem maar tijd en plaats, lekker gleufdier.

     11. Emile Takma

      “ Mag ik je kutje even voelen en vingeren?”

      Haller meent dat ik psychisch niet helemaal in orde ben.

      🙄

   2. usb3.0

    Wat een trieste gasten zijn diegene die Schwab uit de wind proberen te houden

    1. Branzino

     @usb3.0
     Leg eens uit, als je wilt. Dit blijft nu een nietszeggende kreet. Waarom zijn die gasten, zoals ik blijkbaar, triest. Ik voel me helemaal niet triest. En in verdedig Schwab ook niet, want dat kan hij heel goed zelf. Ik vraag alleen naar één enkele passage in zijn boek, waarin hij genocide suggereert. Ik schrijf “suggereert”, want concrete kan het niet zijn, anders was het mij wel opgevallen of was er ophef over gekomen. Het WEC is tenslotte niet zomaar een zooitje ongeregeld dat even niet zo goed weet wat ze met hun tijd aan moeten en daarom een paar dagen gezellig gaat zitten kletsen.

 7. Forlan

  Cruella de Ville, Cruella de Volle, als zij op je pad komt hou je dan maar stil.
  Heks!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.