Moedige Harvard professor weigert mee te gaan met genderwaanzin: ‘Geen zwangere mensen maar zwangere vróúwen

Het is eigenlijk te triest voor woorden – want het zegt heel veel over de tijden waarin wij leven – maar Harvard Professor Carole Hooven kan zowaar een moedige heldin genoemd worden. De reden? Ze weigert te spreken over “zwangere mensen.” Inderdaad, ze houdt het bij zwangere vrouwen. Dit omdat, aldus de hoogleraar zelf, alleen vrouwen zwanger kunnen worden. Punt.

Hooven  is professor evolutionaire biologie aan de Harvard Universiteit. Onlangs kwam ze langs bij Fox News om te praten over het totaal geschifte genderneutraliteit; de genderwaanzin van linkse extremisten die als Grote Doel hebben om alle verschillen tussen de seksen weg te werken, en daarmee dus de mensheid van al haar schoonheid te ontdoen.

Hoe dan ook, tijdens dat gesprek zei Hooven dat haar collega’s haar steeds vaker dringend verzoeken mee te doen met de genderwaanzin waar ze zelf in geloven als echte gendermarxisten. Maar dat weigert ze. Ze wil als evolutionair bioloog niet praten over zwangere “mensen.” Als bioloog weet ze namelijk dat alleen vrouwen zwanger worden. Als iemand zwanger is, is die persoon dus een biologische vrouw. Punt. Klaar. Einde verhaal.

Je zou denken, hartstikke normaal. Prima. Ze heeft gelijk. Maar wat wekt totaal niet de verbazing in deze knotsgekke tijden? Hooven wordt er door radicaal linkse marxistische gendergekkies van beschuldigd “transfoob” te zijn. Blijkbaar is dat tegenwoordig ongeveer net zo’n vreselijke misdaad als racistisch zijn ofzo, want ze gebruiken het vol passie.

Het is zelfs zo erg, dat een collega het nodig vond Hooven te bekritiseren. Kijk maar naar deze tweet:

Nee, gek. Alleen vrouwen kunnen zwanger worden. Als een persoon zwanger is, is die persoon dus een vrouw. Dat ontkennen is anti-wetenschappelijk en eigenlijk gewoon gestoord.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Steek dat maar in je knettergekke achterwerk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. halo1

  Ik denk toch dat de mensen op den duur zo kotsmisselijk worden van dit gedram.. dat het als een boemerang tegen links-liberaal gaat werken.. ze moeten in dezelfde hoek gedrukt worden als de nsdap

  1. Emile Takma

   “ze moeten in dezelfde hoek gedrukt worden als de nsdap”

   Nounou!

   1. vlekkenoplosser

    rustig maar strónt vlé®k we begrijpen dat jij het niet begrijpt hufter !

    1. halo1

     Leuk dat het een beetje met me eens bent.. maar ik zou het nog leuker vinden als je Takma niet meer uitscheldt.. maar hem gewoon (ook) zakelijk aanpakt…

     1. vlekkenoplosser

      ik scheld hem niet uit. Noem hem bij zijn enige juiste naam.

      Zakelijk aanpakken ? je bedoelt inhoudelijk vast maar dat is geenn enkel probleem. De strónt vlé®k zit binnen twee reacties gevangen in zijn eigen leugens. Het is een hufter.

      quote Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag. end

      Er wordt dus nergens gescholden laat dat duidelijk zijn. Dat is tegen de huisregels.

     2. Cootje

      Emile kan je niet serieus nemen , heeft een paar weken geleden zijn tweede prik gekregen , is hier elke dag 7 dagen in de week 14/15 uur aanwezig , een paar weken geleden werden voor de tweede prik de 35/ 45 jarige op geroepen , iedereen afzeiken die jou geloofsbrieven niet ondertekend , en zelf leef van een uitkering noem ik een flapdrol

     3. halo1

      Hij mag blij zijn dat we hier zo!n tolerant forum hebben, ondanks zijn systematische dwarsheid en maltraiteren. Ik heb een paar weken geleden eens bij Joop gereageerd: het ging om een zwarte die na een overtreding zijn stemrecht (tijdelijk) had verloren. Iedereen daar natuurlijk: schande!. Ik zei : logisch, hij was in overtreding!: meteen geblokkeerd. Desondanks blijf ik tegen (uit)schelden…..

     4. vlekkenoplosser

      Dat is bekend. Probeer nu.nl maar. Zelfde laken en pak.

      Schelden is niet netjes , bukhol doet dat vaak met het k-woord !

     5. ElGuapo

      Iemand die compleet de weg kwijt is ook gewoon (ook)zakelijk aanpakken slaat nergens op.

      Deze x gender is een stuk vuil van top tot teen die nergens voor openstaat en alleen zijn volgens
      zichzelf volkomen correcte perverse stink mening wil verkondigen en opdringen aan anderen.

     6. Flengan

      @halo1: Of je bent naïef of je bent hier nog niet zolang. Met de forumdebiel kun je nooit normaal in oppositie gesprek gaan. Ervaringen uit het verleden hebben dat dubbel en dwars aangetoond. Zodra je afwijkt van zijn imbeciele kronkels gaat hij schuimen, klieren, treiteren, kleineren en zuigen.

      Uit diezelfde ervaring weet ik dat er maar twee oplossing zijn; óf keihard negeren of er keihard op inbeuken. In discussie gaan werkt sowieso nooit.

     7. Emile Takma

      “ In discussie gaan werkt sowieso nooit.”

      Dat geldt alleen voor mensen die te licht zijn voor de inhoudelijke discussie.

     8. Flengan

      Aldus het forummongooltje die een prachtig staaltje narcisme openbaart.

      BAM!

     9. Emile Takma

      Maar mensen die hebben gestudeerd aan de Walram-universiteit van Sittard kunnen dat inhoudelijke debat toch wel voeren, Flengan?

     10. vlekkenoplosser

      het decadente gehalte van de strónt vlé®k stijgt met het uur

      een narcist , een hufter pur sang !

     11. halo1

      @Flengan..niet overdrijven..ben volstrekt niet naief.. hij haalt soms jullie bloed onder de nagels vandaan.. sommigen gaan dan schelden.. en dat vindt hij natuurlijk (stiekem) leuk, want (zijn) “bewijs van (jullie) onmacht”. Laat je niet zo opfokken..probeer het toch met woorden..of negeer hem dan desnoods… hij begint ook niet te schelden, maar zuigen is niet verboden. En nogmaals: hulde aan de tolerantie hier!

     12. usb3.0

      @halo1

      Ik noem “Emile takma” alias tamil ook even bij naam, tamil is een nieuw hïtlertje die ernstige pedöfiele neigingen heeft en die ook nog bestempeld als legaal, dat is Emile takma

     13. Tepelkloofje

      ————–
      halo1 3 uur geleden Beantwoorden
      Leuk dat het een beetje met me eens bent.. maar ik zou het nog leuker vinden als je Takma niet meer uitscheldt.. maar hem gewoon (ook) zakelijk aanpakt…
      ——–

      Eens. Dat gescheld vind ik vrij irritant en doet niemand goed.

   2. Forlan

    Graftak, als halo1 dat vindt mag ie dat toch zeggen of mag je alleen deugen om jouw toestemming te krijgen.

    Ik snap best dat mensen langzamerhand naar dat soort extreme organisaties als mikpunt kijken, zijn allebei knettergek.

   3. Cootje

    Hé klaploper nog in actie ??? Ga morgen als hoog opgeleide eens een sollicitatie doen je moet toch als 35/45 jarige eens aan de bak je kan toch niet iedere dag mensen hier lastig vallen 14/15 uur per dag , je zelf verraden over je leeftijd mensen de maat nemen je hand ophouden en niets bijdragen aan onze mooie maatschappij met de verkeerde premier , Emile de klaploper

    1. september

     Men had niet verwacht dat die Emile tussen 35 en 45 is. We dachten allemaal dat hij al AOW had en op een zolderkamer in het Bejaardenhuis zat.Een baan wordt moeilijk voor hem.

   4. Wally

    Maar de inhoud van het stuk is belangrijker.
    Alleen vrouwen kunnen zwanger worden. En dat m’n beste, is een biologisch feit, wat sommige idioten ook verkondigen. En ja…. hoewel ik het anders zou verwoorden… de mensen die serieus blijken te twijfelen over een vaststaand biologisch feit, die mag men gerust in een duister hoekje drukken en daar voorgoed vastpinnen. Gekte moet men aanpakken. Ik ben het wel met je eens dat de nsdap hier niet bijgehaald dient te worden.

 2. vlekkenoplosser

  zwangere mannen krijgen mogelijk elke ochtend verlichting , zwangere vrouwen moeten 9 maanden in de wacht. Toch een nuance verschilletje ! 😎

 3. Danielle

  Biologisch gezien klopt het wat ze zegt, al zijn er chirugische ingrepen die een man kunstmatig zwanger kunnen maken. Had er een paar keer iets over gelezen mbt amerika en japan, maar geen van hun had een voltooide zwangerschap toen. Verste was toen ergens rond de 3rde maand, al verloor het mijn interesse al gauw. Tis ten eerste goedkoper om een vrouw kunstmatig zwanger te krijgen en heeft ook nog eens een veel grotere kans van slagen.

  1. usb3.0

   Het is grootste idioterie dat er bestaat op dit moment, het volledig omgooien van je biologische dna die nog steeds hetzelfde blijft ook na operaties..

 4. usb3.0

  Hoe ongezond is de genderidioterie?

 5. Joko

  Die Laura Lewis heeft niet door dat zij beledigingen uitlokt. Als ik een zwangere zie lopen dan denk ik ‘die vrouw is zwanger’. Dat klinkt toch even anders dan ‘dat mens is zwanger’.

  1. Flengan

   Nr 5 van de SDG… Het is de agenda en het móét in de media.

 6. KippiX

  Woke is a joke.

 7. Winfrida

  Lichamelijk blijft een vrouw nou eenmaal een vrouw. In haar hoofd voelt zij zich een man, maar zij blijft een biologische vrouw, die dus zwanger kan worden. En iemand “transfoob” noemen, dat woord bestaat niet. Een verzinsel.

 8. HD

  Onpasselijk dat is het, je hebt man en vrouw.
  Er zijn geen verdere mogelijkheden, de rest is ransig.

  1. Emile Takma

   Dit is een oliedomme opmerking.

   Lees je wel eens een krant?

   1. september

    Je hebt mannen ,vrouwen en ook transgenders dat is gewoon zo.Er zijn er altijd die transgenders blijven ontkennen.

    1. vlekkenoplosser

     ook transgenders blijven man of vrouw domme jongen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.