Geert Wilders gaat los op Sigrid Kaag: ‘Ze praat wel met terroristisch tuig van de Taliban maar niet met de PVV!’

Het was eigenlijk ongelooflijk om te horen, maar onze minister van Buitenlandse Zaken heeft toegegeven dat de Nederlandse delegatie in/naar Qatar ook gesproken heeft met de Taliban. Geert Wilders heeft woedend gereageerd op deze openbaring van Sigrid Kaag. Want, stelt hij, Kaag en haar partij wensen niet te onderhandelen met de PVV, maar dus wel met moslimextremisten van de Taliban!

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag heeft gisteravond laat toegegeven dat de Nederlandse delegatie in Qatar ook gesproken heeft met extremisten van de Taliban. Het ging volgens haar om “een eerste ontmoeting op ambtelijk niveau.” Dat zou het dan ietwat acceptabel moeten maken dat onze regering met dit soort walgelijke massamoordenaars praat.

Het Afghaanse Tolonews – wie kent het niet – meldt dat de Nederlandse delegatie en de Taliban over de situatie in Afghanistan spraken. En dan met name over de “uitreismogelijkheden en het functioneren van de luchthaven van Kabul.” Met andere woorden, de Nederlandse delegatie doet net alsof de Taliban een volstrekt normale gesprekspartner zijn, waar prima zaken mee gedaan kan worden.

Wilders woest dat Kaag met de Taliban praat

PVV-leider Geert Wilders heeft woedend gereageerd op het nieuws dat Kaag haar mensen met de Taliban heeft laten praten. Want, stelt hij terecht, D66 heeft in Nederland zíj́n partij uitgesloten, zogenaamd omdat die allerlei onacceptabele denkbeelden zou hebben. Maar de PVV is democratisch gekozen. Meer dan een miljoen mensen hebben op die partij gestemd.

Dat maakt Kaag allemaal niets uit. De PVV is in haar ogen walgelijk, en dus praat ze er niet eens mee.

Maar vervolgens heeft ze dus géén probleem met de Taliban; een radicaal-islamitische organisatie die andersdenkenden systematisch vermoordt en martelt.

Wilders vat de handelswijze van Kaag dan ook als volgt samen. “Dus Kaag spreekt wél met het islamitisch terroristisch moordenaarstuig van de Taliban maar níet met de democratisch gekozen PVV.

Typisch Kaag

Natuurlijk is het eigenlijk totaal niet verrassend dat Kaag zich zo opstelt. Zoals de PVV eerder al zei in een snoeihard debat met haar, D66’ers omringen zich maar al te graag met terroristen. Palestijnse moordenaars zijn gefinancierd door deze vrouw. Wilders noemde Taliban-knuffelaar Kaag eerder dan ook al een “heks.” En – oh ja – hij kwalificeerde haar daden óók al terecht als “verachtelijk.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is dus misselijkmakend wat Kaag doet, maar verrassend? Neen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. halo1

  Dit wordt een beetje grijs gedraaide plaat. Wilders kan er beter voor zorgen dat het PVV-geluid, erkennend dat het weliswaar tot een minderheid behoort, toch in de besluitvorming van de politiek meegenomen wordt.

  1. Oepsie

   U volgt het nieuws niet de afgelopen 15 jaar? Al niest Wilders een keer, zelfs dan wordt hij in de hoek gezet door de rest van het rapaille in de tweede kamer.

   1. Monty

    ”Al niest Wilders een keer, zelfs dan wordt hij in de hoek gezet door de rest van het rapaille in de tweede kamer.”

    Dat is vreemd, want op dit blog wordt beweerd dat Wilders in de afgelopen 15 jaar veel heeft bereikt.
    Dat bereik je niet als je, zoals jij beweert, in de hoek wordt gezet.

    1. Oepsie

     Ik wist het al een beetje, maar nu weet ik het zeker, u kan niet goed lezen en begrijpen wat er staat geschreven. Ik weet zeker dat u een onrendabele persoon vertegenwoordigd. Die zijn leven lang al afhankelijk is van genadebrood, wat door de mensen, die meer in hun mars hebben, moet worden opgebracht. De negatieve commentaren die u ten deel vallen, zijn, jammer voor u, geheel terecht. U leeft als een parasiet.

     1. AS210854

      👍👍👍👍👍

   2. halo1

    Daar moet hij nu juist aan gaan werken..dat dat niet meer gebeurt…desnoods met behulp van de jurisdictie…(extreem)rechts moet erkennen dat het slechts 1/5 van het electoraat vormt, maar toch in de besluitvorming betrokken wordt. Dat geldt trouwens ook voor de 1/5 links-extreem.

  2. Jannes-46

   Halo1 kan zich beter eens echt verdiepen in deze uitspraak van Geert Wilders. Daarnaast dient halo1 eens kennis te nemen van alle extremistische gebeurtenissen die onomstotelijk bewijzen wat voor tuig de islamieten zijn.

  3. LifeBuddy

   Iedere keer dat de arische sLinkse de bek open trekken ,stinkt en gaat het over oplichting en criminaliteit. Samen,Samen,Samen, rond dat woord hangt een criminelen aura!!!
   Geert Wilders is één van de weinige politici die veel steun bij de burger heeft en de VVD/CDA/D66/Gl, een spiegel voor kan houden!!!

 2. Drostemannetje

  Al heeft Wilders 9 van de 10 keer gelijk, het maakt niets uit. De mainstream mefia is op de hand van DDR666. zolang deze landverraders stromannen heeft in de media, zal er niets veranderen.

  1. AS210854

   👍👍👍👍👍

  2. Freba

   Mannetje met het kleine snorretje zei het 100 jaar leden al. Politici zei net vlinderpoppen, 4 jaar poppen in het parlement om daarna als vlindertje uit te vliegen naar een vet betaalde baan. Knap he, dat inzicht voor een onbeduidende huisschilder!

   1. Albert Egberts

    Heb je een citaat waarin Adolf H. dat zei?

    1. LifeBuddy

     Engbert, kijk het citaat je afgodadolf Discovery en je ziet 100% gelijkenis met de kabinetten na “45. Het volk wordt door de media gestuurd , zoals de rijke het willen. Als je het er in 40-45 niet mee eens was met de sLinkse werd er met je afgerekend. Als je het nu niet als rechtse met de sLinkse eens bent, krijg je ontslag of een hersenspoeling.

 3. Monty

  ”Dus Kaag spreekt wél met het islamitisch terroristisch moordenaarstuig van de Taliban maar níet met de democratisch gekozen PVV.”

  Alsof Wilders erop zit te wachten om met Kaag te gaan praten.
  Wilders kan haar echt niet overtuigen om Nederland te de-islamiseren en zodoende een kabinet met d66 te gaan vormen.

  Lukt hem trouwens met geen enkele partij.

  1. september

   Widers wou dat niet en zou het ook nooit willen.Alleen met het Forum

  2. Nostradamus

   Liever de gedachte van de-islamiseren dan de gedachte van islamiseren.

 4. Steiner

  Daar heb je Van der Galien weer,”Wilders heeft woedend gereageerd”,je maakt jezelf compleet belachelijk.

 5. Albert Egberts

  Het is wel nuttig en noodzakelijk om met de Taliban te praten. Praten met de PVV dient geen enkel doel.

  1. halo1

   Daar heb je de oude Takma weer… met zijn links-naieve dwarshoofd. Waarom ben je er nou eigenlijk uitgegooid? Toch niet hierom?

 6. NO8DO

  Sigrid Kaag: ‘Ze praat wel met terroristisch tuig van de Taliban maar niet met de PVV!’

  PVV, schijnbaar de Taliban van Nederland.

  1. halo1

   Wat is dat voor een rare frame: de PVV ..1/5 van NL.. hup: meebeslissen t.a.v. migratie en justitie. De rest is 4/5 ..

 7. HD

  En hoeveel belastinggeld heeft deze Kaag al aan haar terroristische broeders toegezegd.
  Zonder geld geen afspraak met deze gasten.

  1. Echtepleb

   Daarom ging ze met het vliegtuig, om die zakken met geld achter te laten. Normaal gesproken zou Kaag nooit zoveel CO2 willen uitstoten natuurlijk, oh nee wacht 🙂

 8. Pieter48

  Als mevrouw Kaag en haar mede verantwoordelijken voor het te laat starten met het evacueren van uit Afghanistan wat adequater hadden op getreden had ze niet in conclaaf hoeven gaan met deze geloofs gestoorde baardapen.

 9. Freba

  Je zult daar al eeuwen wonen. Constant belaagd door vreemde mogendheden. 150 jaar geleden de Russen, dan Indiers. Deze eeuw wederom de Russen, Amerikanen en die eigenwijze NL-ers. Niemand wilde er naartoe. Alleen die domme NL-ers hebben zich weer voor het US karretje laten spannen. NL ga hier de boel op poten zetten en bemoei niet met koloniaal gedrag. De grootste voorraden lithium (90%) van de wereldvoorraad liggen in Afghanistan. “Toevallig” heeft het westen deze grondstof nodig voor de fabricage van accu’s. Niets vrouwen helpen meer onzinnig gedrag. Allemaal windowdressing. En iedereen die niet meewerkt om zijn land te laten plunderen is een terrorist. En tegen Wilders. Je hebt een Israelisch paspoort en rot op man met je intrigantengedoe. Zeker ook geleerd in die Kibboets destijds toen je jong was.

 10. ElGuapo

  Het blijft me verbazen dat er nog een hoop mensen zijn die het opnemen voor die melaatse nps stinkheks.
  Dat hele mens is een grote fout en moet gewoon wegwezen of niet meer terugkomen nu ze daar is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.