Politieagent uit kritiek op coronabeleid en heeft begrip voor verzet van Utrechtse horecaondernemer

Een politieagent uit Oost-Brabant felle kritiek op het coronabeleid via een LinkedIn-bericht dat massaal wordt gedeeld. Aanleiding is de sluiting van het Utrechtse restaurant Waku Waku, dat dicht moest omdat de eigenaar uit principiële overwegingen geen coronapassen wilde controleren.

Een woordvoerder van politie Oost-Brabant heeft al benadrukt dat het om een privémening gaat en zij een objectieve politie zijn en zij zich niet in deze discussie mengen. Politiewetenschapper Jaap Timmer zegt tegenover het AD dat hij niet uitsluit dat Vos op de vingers zal worden getikt. Dan weet je dat de agent met zijn mening een gevoelige snaar heeft geraakt!

Pim Vos, wijkagent van het Brabantse Vught, snapt het coronabeleid niet meer. Hij zegt: “Het kan toch niet zijn dat je in de Efteling tegen elkaar mag staan in een rij voor de Python (gevaccineerd en ongevaccineerd) en een restaurant dat mensen echt gezond wil laten leven (Waku Waku, red.) gesloten wordt omdat ze niet willen vragen naar een check?”

Zelfs bij de politie hebben ze langzamerhand moeite met het coronabeleid. Ergens is het merkwaardig dat het zo lang heeft geduurd dat er vanuit een politieagent kritiek wordt geuit op het coronabeleid, want het is al heel lang een feit dat er met twee maten gemeten wordt.

Een paar voorbeelden: De horeca moet coronapassen controleren, maar men kan zonder problemen de hele dag de supermarkt, een winkel of een school in en uit lopen. En in vliegtuigen hoefde men eerst geen mondmasker te dragen, maar in het openbaar vervoer wel. Reizen naar het buitenland kon zonder moeite, maar festivals waren een besmettingsrisico.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Er valt geen touw meer aan vast te knopen, vooral nu de noodzaak voor allerlei maatregelen praktisch weg is gevallen. Maar de frustratie neemt toe en de eerste mensen die daar de dupe van worden, zijn de handhavers. En als zij het al niet meer voor zichzelf recht kunnen praten, terwijl zij het uit moeten kunnen leggen, wie kan het dan nog wel?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Mistgabel

  Nou, zeggen jullie het maar dan, want wij weten het niet meer. Een causaal verband valt niet aan te tonen… maar ook niet uit te sluiten. Eerst die duizenden meldingen van menstruatiestoornissen in Nederland, meer dan 30.000 in Engeland (“A link is plausible and should be investigated”),

  h*tps://www.geenstijl.nl/5161302/believe-women-nederlandse-fitgirls-melden-massaal-bijwerkingen-vaccin/

  1. Mistgabel

   Heeft Egberts nog steeds geen last van menstruatiestoornis?

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k schaalt menstruatie en verbale diarree gelijk !

  2. Albert Egberts

   “Het gaat om klachten zoals het uitblijven van de menstruatie, heviger menstruatie, doorbraakbloedingen en bloedingen na de overgang. Het is nog niet duidelijk of het gaat om bijwerkingen van de coronavaccins, aldus Lareb. De meldingen worden volgens het bijwerkingencentrum nader onderzocht. Volgens directeur van Lareb Agnes Kant wil dit nog niet zeggen dat het om bijwerkingen van de vaccins gaat. “Dit soort menstruatiestoornissen komt normaal ook veel voor.” Als veel mensen een vaccin krijgen, zullen zich dus ook veel mensen melden met menstruatiestoornissen, die ze anders mogelijk ook hadden gehad. Anderzijds wordt niet elke menstruatieklacht gemeld, aldus Kant. “Dus het kan ook zijn dat er wel iets van een bijwerking speelt, misschien iets hormonaals. We kunnen er nog niet veel over zeggen.””

   1. vlekkenoplosser

    domme decadente strónt vlé®k bagetaliseert graag d bijwerkingen net zoals de EMA .

    volgens de EMA mogen we de individuele meldingen niet als individuele gevallen zien .
    tevens stelt de EMA dat niet duidelijk is dat de meldingen direct relatie met het vaccin hebben

    Dat slappe gelúl is fabeltjeskrant taal om een risicovol experiment af te dekken

    7700 doden en 350.000 meldingen over ingrijpende bijwerkingen

    in de groep 0-17 al 19 doden voor een zinloos vaccin

    u zult zich onderwerpen

   2. Nostradamus

    En weer wordt er een spin aan gegeven. Ben je de persoonlijke adviseur van 💉Pinokkio💉 en 💉Clowntje Clusterf*ck💉?

    En experimenteel vaccin en veel klachten. Ach, zal vast aanstelleritis zijn bij die vrouwen. Toch, Albert Mol?

   3. Cootje

    Onze gehandicapte mongool heeft overal verstand van in zijn rolstoel , elk onderwerp is zijn terrein , gesteund door een uitkering verzorgt hij hier de publieke opinie .

 2. vlekkenoplosser

  kijk naar Italie en Duitsland waar politieagenten hun harnas uittrekken en zich mengen onder de demonstranten

  genoeg is genoeg is , opzouten met de dictators en hun totalitaire staat

 3. Mistgabel

  Snap nog steeds niet waarom het binnenhof niet is omsingeld.
  Duurt dat lang zeg.

 4. Albert Egberts

  Deze agent heeft nu een probleem.

  1. vlekkenoplosser

   uiteraard strónt vlé®k , volgens jouw dictaat wel

   de strónt vlé®k schijt op artikel 7 van de grondwet

  2. Mistgabel

   Ja, tegenwoordig moet je je bek houden, mag geen tegenspraak zijn op die onzin, anders…

   1. vlekkenoplosser

    ontslag op staande voet ?

  3. Mistgabel

   Belachelijk toch?

   1. vlekkenoplosser

    yep , maar je weet wat pinokkio gezegd heeft , ik duld geen kritiek op corona beleid ! we spreken uit 1 mond ! ( niet dus )

    1. Mistgabel

     Eigenlijk een vraag voor Egberts.😁

  4. usb3.0

   Waarom heeft deze agent dan een probleem tamil?

   1. Gerda2

    MSM tv presentator van Sky News Australia spreekt zich uit.

    “Ik beschuldig Daniel Andrews ervan ongeschikt te zijn voor een leiderspositie in dit land en verdeeldheid, haat, angst en een gevoel van hopeloosheid in het leven van veel Victorianen te zaaien.” @rowandean

    Daniel Andrews is de premier van Victoria.

    youtube.com/watch?v=dFvx3qbCWYE

    Vanaf 6.10 kun je een politieagent (amper herkenbaar door zijn outfit) zien, die aangeeft dat hij het aan het eind van de dag wel met de demonstranten eens is, maar zegt niet anders te kunnen. Het is zijn werk waarvoor hij betaald wordt.

    Er zullen steeds meer politiemensen zijn, die gefrustreerd raken. Behalve de echte meppers natuurlijk.

  5. Cootje

   Niet als het er 1000 worden , want ze komen er al zat te kort . En elke politie man gaat steeds meer op Wilders stemmen wegens onvrede in het landelijk corps , politie is ook steeds meer de prooi van de ondermijning want het geld is een belangrijk instrument in de landelijke politiek en die geven het liever uit aan immigratie , de opvreters in zuid Europa , en het geld laten bedrukken door de ECB. Leraar en politie agent wie wil er werken voor zo hongerloon, dus criminelen kunnen de zwakke broeders piepelen met 1000 de euro’s , want de rechtsstaat en de democratie zijn al lang verrot

 5. usb3.0

  Iedereen heeft begrip voor het verzet

 6. usb3.0

  Iedereen heeft begrip voor het verzet

  1. Monty

   Zal het dan toch gaan gebeuren usbtje. Je lang verwachte burgeroorlog.

   Is usbtje bereid zijn leven te geven of laat hij dat liever aan anderen over?

   1. usb3.0

    Heel goed dat mensen in opstand komen.
    monty daarentegen blijft lafjes achter z’n typemachine zitten of zal monty zondag aanwezig zijn in Amsterdam? om een statement te maken tegen de discriminerende maatregelen

    1. usb3.0

     Uiteraard zal laffe monty dit niet, monty is het type die keihard wegrent als het een beetje heet onder z’n voetjes wordt…

    2. Monty

     Nee usbtje, Monty blijft net als heelveel mensen gewoon thuis.
     Ook veel reageerders zullen zondag niet aanwezig zijn.

     Maar vertel eens usbtje ben jij bereid je leven te geven tijdens je burgeroorlog of laat hij dat liever aan anderen over?

     1. usb3.0

      monty probeert het gesprek angstvallig te verdraaien, spreekt, vanwege zijn meningloze en rubberen ruggengraat, zich niet uit over de draconische maatregelen om mensen hun vrijheden nog verder in te dammen..

 7. vlekkenoplosser

  gelukkig groeit het verzet keihard.

  steeds meer mensen zien dat : Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.

 8. Mistgabel

  Dat mensen nog vertrouwen hebben in dat stelletje pathologische leugenaars.

  h*tps://www.geenstijl.nl/5161312/ferd-grapperhaus-ook-al-opgestapt-uit-rutte-iii/

 9. Mistgabel

  Nou, daar gaan jullie dan voor de 3e prik.
  Ouwe zombies.

  h*tps://www.geenstijl.nl/5161316/mogelijk-booster-shot-3-en-4-voor-hele-bevolking-in-2022-kabinet-reserveert-134-miljoen-euro/

 10. Rieks

  Corona-hysterie kent geen grenzen. Incompetentie van politici wordt weer eens, voor de zoveelste keer, aangetoond. Het westen delft voorts met de immigratie zijn eigen graf en wie dat benoemt staat buiten spel in de politiek. En dat uitdelen van miljarden moet toch eens een keer leiden tot hyperinflatie?!

 11. Florissa

  Burgemeester van Utrecht grijpt in en laat de ME inschakelen ,die dikke pad heeft haar hele leven alleen maar in de tweede kamer in de weg gelopen ,geen flikker uitgevreten en op de werkvloer nooit in haar leven een poot uitgestoken ,en die helpt deze ondernemer wel even om zeep .PVDA ,uitvreters zijn het.

  1. Albert Egberts

   “die dikke pad”

   Niveautje hoor.

   🤢

   1. usb3.0

    Maar over de inhoudt geen moet…

    1. Albert Egberts

     inhoud

     1. usb3.0

      Zoals ik al zeg geen moer…

      waar woon je tamil…?