ter apel

''Buitenslapers'' Ter Apel worden ondergebracht in een opvangcentrum in het Groningse Zoutkamp

Binnenlandaug 29 2022, 13:00
De provincie Groningen wordt gebruikt als wingewest voor Nederland. In Groningen profiteert men weinig van het beleid uit Den Haag. Nu wordt Groningen weer opgezadeld met een opvangcentrum om daar de ''buitenslapers'' van Ter Apel op te vangen. Dit opvangcentrum komt in Zoutkamp meldt de NOS
In deze speciale opvanglocatie kunnen 500 tot 700 migranten worden opgevangen. Deze speciale opvanglocatie komt naast de Willem Lodewijk van Nassaukazerne. Deze locatie moet als wachtportaal Ter Apel ontlasten. Deze locatie gaat pas 10 september open. Deze locatie is bedoeld voor kort verblijf en blijft voor een half jaar open. Helaas weten we dat beloftes van dit kabinet weinig waard zijn. Vooral in Groningen weten ze wat afspraken met het kabinet echt waard zijn.
Sinds vorig jaar verblijven tijdelijk ook zo'n 450 Afghaanse evacués op de Willem Lodewijk van Nassaukazerne. Voor deze mensen moet op termijn een andere plek gevonden worden. Dit is weer het zoveelste bewijs dat dweilen met de kraan open totaal geen zin heeft. Nederland is vol en heeft totaal weg geen voorzieningen om dit probleem de baas te zijn. Daarom wordt het tijd voor een asielstop. Breng deze gelukszoekers terug naar het land waar ze de EU zijn binnengekomen (Dublinverdrag). Nee het kabinet Rutte IV kiest voor huisvesting in noodopvang, crisisnoodopvanglocaties en flexwoningen.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Waarom kunnen deze flexwoningen wel worden gebouwd voor statushouders maar niet voor Nederlanders die jarenlang op een wachtlijst staan? Omdat dit kabinet bestaat uit Nederlandhaters en volgen zij de WEF-agenda. Heel veel Nederlanders zouden dolgelukkig zijn met zo'n tijdelijke flexwoning maar moeten nu elke keer bakzeil halen. Daarom stem 15 maart 2023 verstandig en stem tijdens de provinciale statenverkiezingen dit rampenkabinet weg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten