De Dam staat vol! Foto's en filmpjes

Binnenlandsep 04 2022, 15:00
Er zijn vandaag weer behoorlijk wat mensen komen opdagen voor de demonstratie op De Dam. Honderden, zelfs duizenden mensen die klaar zijn met het partijkartel - en die een ander beleid eisen.
Het is een groot feest op De Dam. Linkse extremisten noemen 'rechtse' tegenstanders van het kabinet voortdurend 'extreem' en 'gevaarlijk,' maar als je naar de beelden kijkt die vandaag op De Dam genomen zijn kun je alleen maar concluderen dat de demonstranten laten zien hoe je vreedzaam moet demonstreren.
De sfeer is uitstekend. Kijk maar:
Kees deelt ook een mooie video op Twitter. Ook in die video zie je allerlei vreedzame, positieve demonstranten die ondanks alles in de macht van het volk geloven om de boel te veranderen
Uit een andere video blijkt hetzelfde:
Dit zijn natuurlijk schitterende beelden. Toen we gisteren over deze demonstratie schreven hoopten we dat veel mensen zouden opdagen... maar zoiets is altijd afwachten. Voor je het weet sta je daar met een koe en twee mensen omdat iedereen de hoop gewoon heeft opgegeven.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Maar nee. Er zijn nog altijd mensen met de hoop dat het veranderen kan; dat acties zin hebben, en dat je de boel écht kan veranderen door vreedzaam te demonstreren, en door je vreedzaam te verzetten tegen het wanbeleid van de regering.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten