shutterstock 2331859655

Demonstranten verstoren Israëlische bijeenkomst en worden onder gezang afgevoerd: "De enige juiste reactie!"

Binnenlandapr 14, 17:30
Pro-Palestijnse demonstranten hebben een bijeenkomst van Christenen voor Israël in Surhuisterveen verstoord. Hoewel de demonstranten in eerste instantie warm werden ontvangen, konden ze het toch niet laten om de boel te verstoren. Terwijl vier van hen werden afgevoerd, zong de menigte massaal het lied 'Hevenu shalom aleichem' (Ik wens je vrede van de Heer).
De Israëlische influencer Hananya Naftali was te gast op deze avond, waar hij zijn uitgesproken meningen over Israël, de Palestijnen en de bijbel deelde. Verscheidene locaties hadden vooraf al besloten Naftali niet te ontvangen, maar alternatieve locaties werden gevonden voor de bijeenkomsten. Vanwege veiligheidsredenen werd de informatie over de bijeenkomsten pas op het laatste moment bekendgemaakt.
Ondanks deze maatregelen slaagde een pro-Palestijnse groep erin de bijeenkomst te verstoren. Buiten het gebouw vond een demonstratie plaats, waarbij enkelen van hen zich onder de bezoekers mengden. Hoewel politieke statements werden geroepen, werd de verstoring veroordeeld. De demonstranten werden uiteindelijk afgevoerd onder het gezang van 'Hevenu shalom aleichem', dat vrede wenst.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De manier waarop er werd omgegaan met de demonstranten kan op veel bijval rekenen op sociale media. Zo schrijft Annabel Nanninga: “Die reactie. Beschaving tegen een doodscultus. En ze winnen.” VI-bargast Chris Woerds schrijft: “De enige juiste reactie van de Christenen voor Israël! Hartverwarmend! Geweldig!”
Het conflict in het Midden-Oosten houdt ook de gemoederen in ons land bezig waarbij pro-Palestijnse demonstranten een agressieve toon aanslaan, overgaan tot blokkades en het verstoren van de Tweede Kamer waarbij er verschrikkelijke leuzen worden gescandeerd. De aanwezigen tijdens de Israëlische lezing laten zien dat haat bestrijden met haat op geen enkele wijze bijdraagt aan het sussen van de onderlinge spanningen, ook in onze maatschappij. Chapeau!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten