shutterstock 1322656271

Knettergekke deug BN'ers roepen Joost Klein op om thuis te blijven vanwege deelname Israël

Mediaapr 13, 14:00
Je wordt er onderhand helemaal knetter gestoord van: jankende BN’ers die ieder moment aangrijpen om te klagen over hoe slecht Israël wel niet is en hoe erg de oorlog in Gaza is. Dezelfde figuren die je niet hoort als er in – nou noem eens wat: Jemen, Azerbeidzjan, Afghanistan – whatever, weer massa's mensen worden vermoord, vrouwen worden verkracht, enzovoort.
Nu is toch wel weer opnieuw een dieptepunt bereikt. Allerlei nietszeggende BN’ertjes roepen Joost Klein op om niet mee te doen met het Songfestival. LOL. Boze deug-BN’ers die een pro-EU nummer op een EU-feestje willen boycotten. Dat we dat nog mee mogen maken!
250 BN’ers hebben een brief geschreven. Onder andere Nasrdin Dchar, Najib Amhali, Ramsey Nasr en Walid Benmbarek roepen de artiest uit Friesland op om lekker thuis te blijven. Maar niet alleen acteurs met een migratieachtergrond laten van zich horen, ook de twee kansparels Jerry Afriyie en Tofik Dibi hebben de brief ondertekend. Nou, dan weet u het wel.
"Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert één van de deelnemende landen, Israël, een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, al 17 jaar opgesloten in Gaza, hongert hen moedwillig uit en houdt alle grenzen voor hen gesloten," schrijven de jank-BN’ers in de brief.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Zoals vaak met dit soort lui – eigenlijk is het ook wel echt iets om pissig van te worden – proberen ze onder je huid te kruipen en je te verplichten om je schuldig te voelen over een situatie waar niemand van ons wat aan kan doen. De ongelofelijke absurde, en bijzonder irritante drang om maar te willen deugen is werkelijk waar om te kotsen.
In de brief gaan ze het dan ook op de man spelen en ach, ja, laat ook maar. Het is te dom voor woorden om er eigenlijk nog verder op in te gaan. Mensen die hun hele bestaan ophangen aan het cancelen en klagen en het leven zuur maken van mensen met een andere mening, of mensen die plezier willen maken. Ja joh, hoe durven ze!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten