shutterstock 2203213811

Oorverdovende stilte van zogenaamde feministen over verdere inperking vrouwenrechten in Iran

Buitenlandapr 14, 19:30
Terwijl Iran honderden drones en raketten afgelopen nacht richting Israël stuurde – wat uiteraard weer een hele hoop gespuis in de pen doet kruipen om anti-Israël onzin de wereld in te slingeren, vaak mensen die zich aanduiden als ‘Marxist' of 'feminist’, zijn oorverdovend stil nu het streng islamitische land de rechten voor vrouwen ondertussen weer verder gaat inperken.
De Iraanse politie heeft aangekondigd strenger op te treden tegen vrouwen die in het openbaar geen hoofddoek dragen. Sinds 1979 is het verplicht voor vrouwen in Iran om een hidjab te dragen, maar de politie heeft nu aangekondigd de handhaving van deze kledingvoorschriften te verscherpen. Ayatollah Ali Khamenei benadrukte dat alle vrouwen zich aan deze voorschriften moeten houden, ongeacht hun geloof.
De recente acties van de Iraanse zedenpolitie komen na een periode van relatieve terughoudendheid sinds september 2022, toen de dood van Mahsa Amini door politiegeweld leidde tot nationale protesten.
Vannacht voerde Iran drone- en raketaanvallen uit op Israël. De linkse feministische, sojadrinkende deugmutsen zijn er dan ook als de kippen bij om hier iets van te vinden. Eén ervan is echt een parel, waarbij de hypocrisie vakkundig wordt blootgelegd door Twitteraar Sander van Dam.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
CU-leider Mirjam Bikker schrijft op Twitter: “Het ayatollahregime in Iran verspreidt al decennialang haat tegen Israël en laat met deze aanval opnieuw zijn ware gezicht zien.” Waarop een “Marxist feminist, filosofiestudent” schrijft: “Mirjam, Israël heeft een Iraanse ambassade gebombardeerd…… en 30.000 Palestijnen vermoord …..” LOL! Dan ben je feminist en dan ga je zitten janken over een Iraanse ambassade. Maar je druk maken over de vrouwenrechten in het land, DAAR HOOR JE ZE NIET OVER!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten