soccer 1678992

Discriminatieonderzoek in het amateurvoetbal stuit op weerstand bij clubs: "We zijn niet woke"

Binnenlandjun 30 2023, 19:30
Verschillende voetbalverenigingen weigeren deel te nemen aan een onderzoek naar discriminatie in het amateurvoetbal, wat werd uitgevoerd door het antidiscriminatiebureau RADAR. Veel clubs hebben geen interesse in deze inmenging en willen niet dat een probleem dat volgens hen niet aanwezig is binnen hun vereniging hen wordt opgedrongen. Ze reageren door te stellen dat discriminatie geen rol speelt, dat ze geen tijd hebben voor het onderzoek of simpelweg omdat ze niet meegaan in de 'woke'-cultuur.
Het is ongelofelijk hoe ver de zogenaamde strijd tegen discriminatie is doorgeschoten. Onze voetbalverenigingen, die al genoeg te maken hebben met allerlei regeltjes en beperkingen, worden nu lastiggevallen door antidiscriminatiebureaus die op zoek zijn naar problemen die er niet zijn. Veel van deze clubs willen niet eens meewerken aan dit belachelijke onderzoek. Ze hebben geen tijd voor deze onzin, en terecht!
Het woord 'homo' wordt door de meeste leden als een alledaags scheldwoord beschouwd, zo blijkt uit het onderzoek. Hoewel het frequent wordt gebruikt, wordt het ook als onschuldig gezien en niet specifiek bedoeld om homoseksuelen te kwetsen. Het is gewoon een manier om iemand uit te schelden, zoals je dat met allerlei andere woorden zou doen. Het heeft niets te maken met homofobie.
Het is duidelijk dat deze inclusiviteitsfanaten te ver zijn doorgeslagen. Voetbalverenigingen hebben genoeg aan hun hoofd zonder zich ook nog eens bezig te moeten houden met zinloze onderzoeken naar discriminatie die niet eens plaatsvindt binnen hun eigen club. Laat ze met rust en laat ze zich richten op waar ze goed in zijn: het bevorderen van sport en gemeenschapsgevoel. Stop met het veroorzaken van onnodige problemen en laat de voetballers gewoon genieten van hun spel!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten