schermafbeelding 2023 12 15 100018

Een nationale schande: 26000+ daklozen op straat in Nederland!

Binnenlanddec 15 2023, 12:00
Terwijl Nederland zich uitslooft om miljoenen te pompen in Europa, klimaatbeleid, en asielzoekers, ligt de schrijnende realiteit van onze eigen daklozenproblematiek pijnlijk bloot. Ongehoord Nederland heeft in een onthutsende reportage de aandacht gevestigd op dit diep trieste vraagstuk. In Nijmegen alleen al zwerven tussen de 220 en 250 daklozen op straat, waaronder de 69-jarige Theo. Zijn woorden: 'Het is schandalig hoe ze met ons omgaan,' snijden door de ziel.
Meer dan 26000 daklozen in Nederland, en wat doet onze regering? Ze rollen de rode loper uit voor buitenlanders en vluchtelingen, terwijl onze eigen mensen in de kou blijven staan. Theo's verontwaardiging over de vluchtelingenboot voor Oekraïners terwijl hij en vele andere Nederlandse daklozen in erbarmelijke omstandigheden moeten overleven, legt een pijnlijke hypocrisie bloot.
Hoe is het mogelijk dat in een land dat zichzelf graag ziet als een gidsland voor mensenrechten en sociale zorg, zoveel mensen gedwongen zijn om op straat te leven? Het antwoord is simpel: de prioriteiten zijn scheefgegroeid. Jarenlang heeft de elite zich druk gemaakt over internationale kwesties en het welzijn van mensen buiten onze grenzen, terwijl we onze eigen burgers verwaarlozen.
De daklozenproblematiek is een nationale schande. Deze mensen hebben niet alleen een dak boven hun hoofd nodig, maar ook toegang tot zorg, kansen op werk, en een sociaal vangnet dat hen niet laat vallen. Maar in plaats van concrete oplossingen en een helpende hand te bieden, sluit de overheid haar ogen en opent haar portemonnee voor alles en iedereen behalve voor hen die het het hardst nodig hebben.
Het is tijd voor een radicale koerswijziging. We moeten terug naar de basis: zorg voor onze eigen mensen eerst. Onze daklozen verdienen beter dan vergeten te worden in de schaduw van politieke agenda's die gericht zijn op alles behalve de problemen hier thuis. Dit is niet alleen een kwestie van nationale verantwoordelijkheid, maar ook van menselijkheid en mededogen. Het wordt echt tijd dat de Nederlander weer op één staat!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met al die hypocriete mafketels van het partijkartel. Ze klagen maar over de 'Grondwet,' terwijl juist ZIJ de afgelopen jaren de grondrechten van Nederlanders op grote schaal hebben geschonden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen dat belachelijke kartel.
Hopelijk brengt de roep om een meer rechtse koers in ons land een einde aan deze onmenselijke situatie. Het is hoog tijd dat we ons realiseren dat onze nationale problemen de prioriteit verdienen. Het welzijn van onze eigen burgers mag nooit ondergeschikt gemaakt worden aan politieke spelletjes en internationale lofzang. Nederland, word wakker en zorg voor je daklozen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten