schermafbeelding 2023 11 10 114131

Eindelijk actie: Haagse politie maakt korte metten met antisemitische sit-in op Den Haag CS

Binnenlandfeb 02 , 14:00
Na weken van oogluikend toestaan heeft de Haagse politie gisteren eindelijk daadkracht getoond door een sit-in van zogenaamde Palestina-aanhangers op Den Haag Centraal Station met ferme hand te beëindigen. Deze zogenaamd vreedzame demonstranten, die in werkelijkheid een broeinest van antisemitisme en Israëlhaat vormen, zijn eindelijk op hun plaats gezet.
Deze groepen, die zich verschuilen achter de façade van solidariteit en mensenrechten, organiseren regelmatig bijeenkomsten die niets anders zijn dan een podium voor hun verwerpelijke ideeën. Hun zogenaamde 'vreedzame' protesten zijn in feite niets minder dan een aanval op de Joodse gemeenschap en een verdraaiing van de realiteit in het Midden-Oosten.
Het optreden van de Haagse politie is een verademing voor iedereen die genoeg heeft van de voortdurende demonisering van Israël en het goedpraten van terrorisme door Hamas en andere terroristische groeperingen. De zogenaamde solidariteit met Palestijnen dient vaak als een dunne dekmantel voor diepgeworteld antisemitisme.

Wtf? Er is echt geen enkele noodzaak om een vreedzame sit-in uit solidariteit met de Palestijnen en tegen de genocide in Gaza op deze manier met geweld te beëindigen.

🪬ثورة 𓂀
🪬ثورة 𓂀
@xaoav_

POLICE VIOLENCE DURING PEACEFUL PRO-PALESTINE SIT-IN IN DEN HAAG (THE HAGUE) NETHERLANDS 🚨🚨 REPOSTED FROM @ WORKERSFORPALESTINE (IG) PLEASE SHARE

380
Reply
Natuurlijk kon de reactie van de usual suspects niet uitblijven. Volkskrant columnist Asha ten Broeke, bekend om haar eenzijdige kritiek op Israël en dubieuze uitspraken, liet zich weer eens van haar meest hypocriete kant zien. Met haar krokodillentranen over het politieoptreden probeert ze de aandacht af te leiden van het ware gezicht van deze protesten. Haar woorden: "Er is echt geen enkele noodzaak om een vreedzame sit-in... op deze manier met geweld te beëindigen," negeren compleet de onderliggende haat en het gevaar dat deze demonstraties met zich meebrengen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
Laten we duidelijk zijn: de actie van de Haagse politie was niet alleen gerechtvaardigd, maar ook noodzakelijk. Het is hoog tijd dat we opkomen voor de waarheid en niet langer toestaan dat deze giftige bijeenkomsten onze openbare ruimtes kapen. Het bestrijden van antisemitisme moet prioriteit hebben in onze samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten