screen shot 2024 02 02 at 145823

Tom de Nooijer pakt VVD-minister en GL-Kamerlid aan: 'Misinformatie, staat haaks op de realiteit

Politiekfeb 02 , 15:04
Minister Christianne van der Wal, de walgelijke VVD-minister van Natuur en Stikstof, wordt door GroenLinkser Laura Bromet geprezen omdat ze 'feiten' deelt over 'soorten die uitsterven' door stikstof. Helaas voor de twee dames is Tom de Nooijer bij de pinken. Hun 'feiten' zijn namelijk geen feiten, maar desinformatie.
Dat de VVD tegenwoordig een ranzige linkse D66-partij is weten we al heel lang. Maar toch. Op de één of andere manier is het toch schokkend als VVD-bewindspersonen in de Kamer staan te liegen en te bedriegen op zo'n manier dat GroenLinks-wappies er blij mee zijn.
Ongehoord Nederland-presentator Tom de Nooijer betrapt zowel minister Van der Wal (VVD) als Kamerlid Bromet (GroenLinks-PvdA) erop dat ze liegen over één of andere plant/bloem. Die zou uitgestorven zijn in Nederland door ons 'stikstofprobleem.' Alleen is dat niet zo.
De Nooijer is dan ook blij met X (lees: Twitter). Want daar wordt deze leugen van de twee dames keihard weergesproken. Zoals De Nooijer het zegt: "Het stikstofsprookje staat inmiddels zó haaks op de realiteit dat X zelfs lezers de kans geeft om onder de tweet de feitelijke misinformatie van dit Kamerlid en het kabinet te weerspreken."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met de stikstofleugens van het kabinet én GroenLinks-psychopaten. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de stikstofpsychopaten elke dag weer te bestrijden en te ontmaskeren voor de boerenhaters die zij zijn.
Bromet en Van der Wal zijn twee van de ergste psychopaten die actief zijn in de politiek. Deze twee dames liegen en bedriegen systematisch. Het interesseert ze geen reet dat ze de waarheid op brute wijze geweld aandoen. Ze willen de boerensector vernietigen. Dát is het grote doel. Als dit betekent dat ze lulkoek moeten verkopen, soit. Dat doen ze dan met liefde. Of, nou ja, eigenlijk met haat.
Goed dat Tom deze twee zieke geesten van GroenLinks én de VVD hier publiekelijk voor kastijdt. Met dit soort leugens mogen ze écht niet wegkomen - zeker niet als je bedenkt dat deze twee engnekken ook nog eens voortdurend ánderen beschuldigen van het verspreiden "van desinformatie." Iets met ketels en potten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten