Filmpje! Klimaatpaniek in Teylingen: FVD ontmaskert partijkartels dure illusies!

Binnenlandjan 18 , 11:00
In een recente gemeenteraadsvergadering in Teylingen werd het partijkartel weer eens opgeschrikt door de ongemakkelijke waarheden die Forum voor Democratie naar voren bracht. Terwijl de gemeente plannen maakt om tonnen uit te geven aan nutteloze klimaatmaatregelen, confronteerde FVD-fractievoorzitter Milan Schenk de aanwezige partijen met de harde realiteit: er is geen klimaatcrisis en de voorgestelde klimaatmaatregelen zijn niets meer dan een kostbare farce waar de inwoner de dupe van is.
D66 viel natuurlijk over Schenk heen met hun gebruikelijke bangmakerij, maar Schenk liet zich niet intimideren. Hij benadrukte hoe het CDA de aanstelling van een fulltime klimaatambtenaar met een salaris van €107.000,- afdeed als "een tonnetje" en hoe D66 in bijna tranen uitbarstte over vermeende 'klimaatschade'. De wethouder sloeg vervolgens alle argumenten van Schenk overboord, wat duidelijk maakt hoe weinig het partijkartel echt om de feiten geeft.
Dit is het zoveelste voorbeeld van hoe de klimaatdrammers, onder het mom van klimaatverandering, niets anders willen dan het socialisme invoeren. Ze dromen van een samenleving waar de markt wordt verstikt en vervangen door een systeem waarin onderlinge haat en nijd heersen. Dit is de ware agenda waar ze naar streven. FVD staat als een van de weinige partijen pal voor de realiteit en blijft het valse klimaatnarratief ontmaskeren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Teylingen is niet het enige strijdtoneel waar de absurde logica van het partijkartel en hun klimaatobsessie aan het licht komt. Dit speelt in alle gemeenten. Het is tijd dat meer mensen de ogen openen voor deze waanzin en de ware kosten inzien van een beleid dat onze economie en samenleving bedreigt. FVD zal onvermoeibaar blijven strijden tegen deze destructieve agenda. Op lokaal niveau verzetten naast FVD ook de PVV en andere lokale rechtse partijen zich tegen dit beleid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten