3158385504 5117fab676 z

Klimaatgekte slaat door: Diarree door veranderingen in weerpatronen - De nieuwe angstkaart van wetenschappers

Binnenlandjan 11, 10:00
Klimaatgekte slaat weer toe: nu dreigt een diarree-epidemie! Het Amsterdam UMC gaat miljoenen spenderen aan onderzoek naar deze 'klimaatveroorzaakte' ziekte, maar is dit niet gewoon een nieuwe vorm van paniekzaaierij? Klimaatverandering, dat ongrijpbare, alomtegenwoordige spook, wordt nu beschuldigd van het veroorzaken van een toename in diarreeziekten. De wereld lijkt steeds meer in de ban van klimaathysterie, en nu wordt zelfs onze gezondheid gebruikt om angst aan te jagen.
Het is waar dat klimaatverandering invloed kan hebben op onze omgeving, maar moeten we nu echt geloven dat een natuurfenomeen verantwoordelijk is voor een toename in diarree? Het lijkt er sterk op dat deze 'wetenschappelijke' onderzoeken niets meer zijn dan een nieuwe tactiek om angst te verspreiden en de klimaatagenda door te drukken. En wie betaalt de rekening? Juist, de belastingbetaler.
Deze zogenaamde crisis rondom diarree wordt nu aangegrepen om nog meer geld te pompen in klimaatonderzoek. Maar hoe betrouwbaar is dit onderzoek eigenlijk? Het Amsterdam UMC gaat 'praktijkstudies' uitvoeren in landen als Ghana en Tanzania schrijft het AD, maar hoe relevant zijn deze voor Nederland? We moeten kritisch blijven kijken naar de motieven achter deze studies. Wordt hier echt onderzoek gedaan naar volksgezondheid, of is dit een slimme manier om nog meer geld te steken in de bodemloze put van klimaatonderzoek?
Bovendien, waarom worden deze miljoenen niet gebruikt voor directe verbeteringen in de gezondheidszorg of infrastructuur? Als diarree echt zo'n groot probleem is, zouden we dan niet beter kunnen investeren in directe oplossingen, in plaats van vage, toekomstige klimaatmodellen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Laten we ons niet gek maken door deze nieuwe golf van klimaatpaniek. Het is tijd dat we ons gezonde verstand gebruiken en ons afvragen: wordt de klimaatverandering nu echt misbruikt om een nieuwe crisis te creëren? Klimaatgekte heeft al te vaak geleid tot onzinnige en kostbare beslissingen. Laten we niet vergeten wie uiteindelijk de prijs betaalt voor deze diarree-hysterie: de gewone man. Stop toch een keer met deze angstzaaierrij!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten