Grootschalige moslimbijeenkomst in Nederland laat de strijdkreet "Allahu Akbar" luidt klinken

Binnenlandjan 23, 20:00
Er circuleert momenteel een filmpje op internet van een moslimbijeenkomst in Utrecht, waarbij een groot aantal moslims te zien is die de traditionele strijdkreet "Allahu Akbar" roepen. Deze beelden, die wereldwijd aandacht trekken, roepen gemengde reacties op en zetten Nederland in de schijnwerpers.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ons land staat bekend om zijn tolerantie en openheid voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen. Dit evenement kan gezien worden als een uiting van religieuze vrijheid en gemeenschapszin binnen de moslimgemeenschap. Maar we weten allemaal dat deze mensen intolerant zijn en juist niet open staan voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen. Dit heeft zo ver kunnen komen door bange boven-ons-gestelden en deugende sukkels die daarvoor wegkijken en nog steeds niet willen inzien dat ze er verschrikkelijk naast zaten zitten.
Er zijn grote zorgen en vragen over de impact van dergelijke grootschalige bijeenkomsten op de sociale cohesie en veiligheid in Nederland. De roep "Allahu Akbar", vaak gebruikt in gewelddadige contexten, wordt altijd geassocieerd met extremisme. Dit leidt bij veel burgers dan ook tot bezorgdheid. De overheid hoort zulke bijeenkomsten dan ook niet toe te staan die vijandig staan tegen onze vrije samenleving.
Het is cruciaal dat we als samenleving hier resoluut nee tegen nee tegen zeggen anders verliezen we onze veiligheid en sociale harmonie. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. Daarom moeten we opstaan om onze vrijheid te behouden. Anders zal het islamisme nog verder wortel schieten terwijl we het juist moeten uitroeien.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Terwijl we de diversiteit in ons land omarmen, moeten we ook alert blijven op signalen die kunnen wijzen op extremisme of sociale onrust. Het is een complexe uitdaging die een evenwichtige en weloverwogen aanpak vereist van zowel de overheid, gemeenschappen als individuele burgers. We moeten er heel duidelijk in zijn dat islamisme in ons land niet welkom is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten