0125 Talitha Muusse

'Journalist' Talitha Muusse verdedigt achterlijke actie klimaatactivist: 'Een talkshow kapen is mild!'

Binnenlandokt 26 2022, 14:15
Het is altijd heel leuk om te zien hoe objectief en neutraal 'journalisten' zijn wat betreft hun hobby-onderwerpen. En wat zie je dan keer op keer? Juist, dat ze alles behalve objectief en neutraal zijn. Dan zijn het gewoon een stel cheerleaders. 
Zo ook Talitha Muusse. Deze ex-NPO-presentatrice (tegenwoordig werkt ze voor De Nieuwsdag) vindt het belachelijk dat er mensen zijn die kritiek hebben op de gestoorde actie van de achterlijke klimaatactivist die zich gisteravond vastplakte (sort of) op de tafel bij Beau van Erven Dorens.
"Dat gezeur over de toon of de vorm van klimaatactivisme," schrijft mevrouw Muusse op Twitter als reactie op wat kritische uitspraken bij Jinek. "Hoezo snappen mensen maar niet dat in verhouding tot de ernst van de problematiek een talkshow kapen of een soepblik gooien echt nog milde acties zijn?"
In een andere tweet noemt Muusse het actievoerende mongooltje zelfs "een held" en roept ze: "Meer van dit graag."
Ah, is het niet heerlijk om te zien hoe objectief en neutraal mevrouw de journalist is? Echt he?! En ze overdrijft ook totaal niet met haar "de problematiek!" als we allemaal DOODGAAN!!!!!! als er niet METEEN!!!!! iets verandert.
Diepe, diepe zucht.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Het ergste is dat dit soort mensen toch steeds weer gepresenteerd worden als de ouderwetse zogenaamde 'objectieve' journalisten die ze overduidelijk gewoon niet zijn. Muusse is hard links. Het enige onderwerp waarop ze zich even onderscheide van de rest was coronaprikken. Maar voor de rest is mevrouw gewoon een echte linkse activist in hart en nieren... een activist die zelfs harde acties van Extinction Rebellion omarmt en promoot (met retweets).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten