shutterstock 1509965951

Klimaatextremisten van Extinction Rebellion vallen nu ook treinpassagiers lastig op Amsterdam Centraal

Binnenlandjul 11, 9:00
Het klimaatextremistenclubje Extinction Rebellion (XR) heeft weer toegeslagen, dit keer op Amsterdam Centraal. In hun eindeloze drang om deugpunten te scoren, hebben ze zich nu gericht op treinreizigers, die ironisch genoeg al een milieuvriendelijke keuze maken. Afgelopen zaterdag stonden drie zogenaamde XR-piloten op het station om reizigers te "verwelkomen" met drankjes en koekjes, terwijl ze protesteerden tegen KLM's frequent flyer programma Flying Blue.
Deze actie toont eens te meer hoe ver deze klimaatgekkies willen gaan in hun kruistocht tegen de samenleving. Ze proberen ons wijs te maken dat ze het klimaat willen redden, maar in werkelijkheid zaaien ze enkel overlast en chaos. Wat hebben de reizigers op Amsterdam Centraal te maken met KLM's frequent flyer programma? Helemaal niets. Maar dat weerhoudt XR er niet van om hun ideologische strijd op de meest absurde manieren voort te zetten.
Extinction Rebellion twitterde trots over hun actie, compleet met een sneer richting KLM: "Psst, #KLM, willen jullie de datum van de volgende actie in de KLM lounge weten? Zoek het stoelnummmer in de trein naar Parijs, waar een briefje met de actiedatum verstopt is." Dit soort kinderachtige en misplaatste acties laat zien hoe ver ze afstaan van de realiteit.
Het wordt hoog tijd dat we deze klimaatextremisten keihard aanpakken. Ze zaaien enkel overlast en chaos zonder enige constructieve bijdrage te leveren aan de klimaatdiscussie. Hun acties zorgen voor verdeeldheid en frustratie onder de bevolking. Echte oplossingen voor klimaatproblemen vereisen realisme en samenwerking, niet dit soort theatrale stunts.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Deze acties van Extinction Rebellion zijn niets meer dan een hinderlijke plaag voor de samenleving. Het is duidelijk dat hun prioriteit niet ligt bij het daadwerkelijk verbeteren van het milieu, maar bij het verkrijgen van aandacht door middel van provocatie en overlast. Alles is erop gericht om hun roodgroene marxistische agenda verder uit te rollen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten