screen shot 2024 06 18 at 123810jpg

Premier Schoof waarschuwt voor Rusland, maar laat Nederlanders in de kou staan

Politiekjul 11, 10:00
Minister-president Schoof heeft onlangs getwitterd dat de dreiging van Rusland niet onderschat mag worden. Met zijn oorlog tegen Oekraïne toont Rusland zijn veroveringsambities. Nederland blijft Oekraïne onvoorwaardelijk steunen, volgens Schoof. Maar wat betekent dit voor de veiligheid van de Nederlandse burgers? Blijkbaar niets, gezien de motie van FVD Zuid-Holland om de bescherming van de bevolking tijdens oorlogssituaties te onderzoeken werd weggestemd.
Het is verbijsterend hoe de regering van Schoof blind blijft voor de werkelijke noden van de Nederlandse burgers. Terwijl hij de NAVO-steun voor Oekraïne opvoert, negeert hij volledig de veiligheidszorgen van zijn eigen volk. Wat voor bescherming biedt hij aan de Nederlanders tegen de vermeende Russische dreiging? Het antwoord is simpel: geen.

De dreiging van Rusland kan en mag niet onderschat worden. Met zijn oorlog tegen Oekraïne heeft Rusland de wereld zijn ambities getoond. En die ambities reiken veel verder dan Oekraïne. De Nederlandse steun aan Oekraïne staat dan ook rechtovereind. Dat was mijn belangrijkste…

President Joe Biden, premier Dick Schoof en secretaris-generaal Jens Stoltenberg.
1.8K
Reply
Deze regering, onder leiding van Schoof, blijft liever oorlogszuchtige taal uitslaan en het vuurtje aanwakkeren, in plaats van te streven naar diplomatieke oplossingen. De selectieve verontwaardiging van Schoof is duidelijk: de Oekraïense misdaden sinds 2014 worden genegeerd, terwijl de dreiging van Rusland wordt opgeblazen om politieke steun te vergaren.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De afwijzing van de FVD-motie onderstreept de hypocriete houding van de regering. De veiligheid van de Nederlandse burgers wordt op het spel gezet door een premier die liever internationale conflicten voedt dan zijn eigen volk beschermt. De NAVO-steun aan Oekraïne mag dan rechtovereind staan, maar de bescherming van Nederlandse burgers staat op wankele poten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Het is tijd dat de regering haar prioriteiten rechtzet. De veiligheid van het eigen volk moet voorop staan. Premier Schoof moet stoppen met zijn oorlogszuchtige retoriek en zich richten op de bescherming van Nederland. Want uiteindelijk zijn het de Nederlandse burgers die de rekening betalen voor zijn onverantwoorde beleid. Of denkt men serieus dat Poetin zich laat uitdagen zonder een keer terug te slaan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten