screen shot 2024 06 28 at 113946jpg

Democratische senator keert zich tegen dementerende Biden: "Voor het welzijn van het land"

Buitenlandjul 11, 11:00
Joe Biden en zijn gezin weigeren vooralsnog een stap terug te doen, maar onder Democraten zijn er steeds meer prominenten die eisen dat hij opstapt. Dat doen ze veelal achter gesloten deuren, maar nu er vanuit de Bidens geen beweging is gaan die Democraten ook publiek. De eerste Democratische senator heeft zich nu publiekelijk uitgesproken tegen Biden. Want, zegt hij, de absoluut duidelijk dementerende Biden kan het niet winnen van Trump.
Peter Welch is senator voor Vermont. Bernie Sanders komt ook uit voor die staat. Kortom, het is een echte linkse, Democratische staat. Een Democratisch bolwerk. Als hij zich uitspreekt tegen Biden weet je dus dat dit standpunt gedeeld wordt door héél veel Democraten, zowel prominenten als gewone kiezers.
"Voor het welzijn van het land roep ik president Biden op zich terug te trekken uit de race," schrijft Welch in een artikel voor de Washington Post. Hij noemt Biden ook nog even om opportunistische redenen "één van de beste presidenten van onze tijd," maar hij is heel duidelijk. Biden kan deze verkiezingen niet winnen. Omdat hij dement is.
"Ik maak me, net als mensen in het hele land, zorgen over de verkiezingen in november. De inzet kon niet hoger zijn. We kunnen het rampzalige debatoptreden van president Biden niet onopgemerkt laten. We kunnen de terechte vragen die sinds die avond zijn gesteld niet negeren of verwerpen," schrijft hij.
"k begrijp waarom president Biden zich kandidaat wil stellen. Hij heeft ons ooit voor Donald Trump behoed en wil dat opnieuw doen. Maar hij moet opnieuw beoordelen of hij daarvoor de beste kandidaat is. Volgens mij is hij dat niet," sluit hij af.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Opmerkelijk genoeg wordt bericht in Amerika dat de Democratische meerderheidsleider van de Senaat (zeg maar hun Senaatsvoorzitter) Chuck Schumer publiekelijk weliswaar zegt achter Biden te staan... maar dat hij achter de schermen een heel andere mening is toegedaan. Hij "staat open" voor "een andere kandidaat," wat natuurlijk political speech is voor: verlos ons van die man!
De komende tijd gaan we zien of de Bidens bewegen of dat ze hun zin toch doorzetten. Die criminele familie is namelijk doodsbang voor wat er gebeurt als Biden géén president is. Ze eten nu op heerlijke wijze mee uit de staatsruif. Als daar een einde aan komt kost ze dat gewoon bakken met geld. Het is niet political, maar business.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten