xr assholes 2

Klimaatidioten van XR kondigen opnieuw hinderlijke blokkade aan: Wanneer stopt deze waanzin?

Binnenlandfeb 28 , 17:00
Extinction Rebellion (XR) heeft opnieuw laten weten de A10 Zuid te blokkeren, deze keer ter hoogte van het voormalige ING-hoofdkantoor. Op zaterdag 30 maart willen deze klimaatidioten wederom hun ongevraagde optreden opvoeren, een herhaling van zetten die inmiddels bij veel, heel veel Nederlanders de strot uit komt. Afgelopen zaterdag werden meer dan driehonderd van deze demonstranten gearresteerd, zonder natúúrlijk al te veel consequenties.
7Het lijkt erop dat deze fanatieke klimaatextremisten geen grenzen kennen. Zonder krachtig ingrijpen zullen ze gewoon doorgaan met hun ongein. Ze wanen zich onaantastbaar, en GroenLinks-burgemeester Halsema lijkt niet verder te komen dan een fluwelen aanpak van deze groep. Ze worden een straat verderop weer losgelaten, en de chaos begint van voren af aan. Absurd!
Een woordvoerder van Halsema laat weten nog niet te kunnen reageren op het voornemen van XR. Het moet eerst besproken worden in de 'driehoek,' het overleg tussen burgemeester, Openbaar Ministerie en politie. Tijd, geld en politie-inzet worden verspild aan deze ongein, terwijl ze veel beter elders ingezet hadden kunnen worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen!
Deze XR-fanatici tonen totaal geen respect voor hun medemens en zijn blind voor de realiteit van mensen die simpelweg naar hun werk moeten om de eindjes aan elkaar te knopen. Het moge duidelijk zijn: er zijn heel wat andere problemen die prioriteit verdienen. Alle klimaatonzin vormt een destructieve last voor Nederland. D66 heeft met hun angstzaaierij over een opwarmend klimaat belastinggeld door de gootsteen gespoeld. Met dat geld hadden we vele echte problemen kunnen oplossen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten