michael van der galien de dagelijkse standaard column

De Telegraaf gaat NAT: Red Bull-baas Christian Horner vrijgepleit van onbetamelijk gedrag

Formule 1feb 28, 17:20
Wekenlang heeft De Telegraaf actie gevoerd tegen Red Bull-teambaas Christian Horner. Hij zou zich vreselijk misdragen hebben, mogelijk zelfs in seksuele zin. Nou, vandaag blijkt dat die beschuldigingen onzin zijn. Horner is vrijgepleit door de onafhankelijke advocaat die deze zaak onderzocht. Hij heeft dus niets misdaad en is het slachtoffer van een walgelijke smeercampagne van zijn vijanden.
De Telegraaf opende eerder deze maand de aanval op Horner. De teambaas van Max Verstappen zou zich schuldig hebben gemaakt aan "grensoverschrijdend gedrag." Het zou gaan om "autoriteit" en "agressief" gedrag, en mogelijk zelfs om seksuele misdrijven. Iets met het zenden van seksuele appjes en foto's, werd geïmpliceerd (en op de socials hardop gezegd).
motorsports Photographer / Shutterstock.com
motorsports Photographer / Shutterstock.com
Red Bull zette er een onafhankelijke advocaat op én gaf Horner de mogelijkheid om snelletjes ontslag te nemen onder het motto dat hij "gezondheidsproblemen" had. Zo zou iedereen gezichtsverlies voorkomen.
Horner weigerde dat. De Britse straatvechter zei niets misdaad te hebben. Hij liet zich niet op deze manier afserveren. Over De Telegraaf zei hij dat er juridische stappen genomen zouden worden.
Nu blijkt dat Horner daar helemaal gelijk in had - en heeft. De onderzoeker heeft namelijk geconcludeerd dat hij niets misdaan heeft. Horner is onschuldig. Alle beschuldigingen aan zijn adres zijn verzonnen uit de dikke duim van een sneeuwvlokmeisje dat voor Red Bull werkt(e) en vervolgens verspreid door de Woke feministische cucks van de Telegraaf.
Geweldig, natuurlijk. Horner is weliswaar een alfamannetje - maar op een goede manier. Hij is sterk, verantwoordelijk, en vecht terug. En hij heeft Red Bull maar liefst zes keer een wereldtitel op individueel niveau bezorgd en zes keer qua constructeurs. De kans dat hij dat allemaal op het spel zou zetten voor een "seksapp" met een bimbo-Millennial is nul.
Heel goed dat de zaak afgelopen is en dat Horner nu verder kan met zijn leven. Maar ondertussen is er wel degelijk schade toegebracht aan hem en aan het merk Red Bull. Allerlei woke-femimisten en nepjournalisten veroordeelden hem bij voorbaat, en het walgelijke Woke-team van Mercedes heeft verschillende keren geprobeerd om die schade nog wat te vergroten door te zeggen dat het allemaal wel heel erg was, enzovoort.
Het bewijst voor de zoveelste keer dat Woke-millennial sneeuwvlokjes, walgelijke nepmedia, én die hele wanstaltige Woke-cultuur (gesponsord door Mercedes AMG in de Formule 1) wanstaltig tot op het bot zijn. Die engnekken willen werkelijk alle mannen kapot maken die beschuldigd worden, ook als ze niets verkeerd gedaan hebben. Het is pure mannenhaat, van die walgelijke figuren.
Gelukkig hield Horner zijn rug recht en vocht hij terug. Als we dat allemaal doen vanaf nu slopen we die Woke-bende héél snel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten