shutterstock 2294646353

Knettergek! Heineken als hoofdsponsor van Amsterdam 750 jaar, mag mogelijk alleen alcoholvrij bier promoten!

Binnenlandmei 24, 19:00
Amsterdam, eens de trots van Nederland, is verworden tot een stad waar politieke correctheid en waanzin de boventoon voeren. Het laatste dieptepunt? Heineken, de oer-Hollandse bierbrouwer en trotse sponsor van "750 Jaar Amsterdam", mag mogelijk alleen nog maar alcoholvrij bier promoten. Ja, je leest het goed. Burgemeester Femke Halsema verkent deze belachelijke mogelijkheid, aangespoord door de immer zeurende partij DENK. De ironie druipt ervan af: een stad die wereldwijd bekend staat om zijn sociaal-liberale levensstijl en vrijheden, buigt nu voor de grillen van een politieke partij die haar wortels en cultuur veracht.
Het verhaal begon met een foto van Halsema en een topman van Heineken. Sheher Khan, fractievoorzitter van DENK, kon het niet laten om te steigeren bij het zien van een glas bier in de hand van de burgemeester. "0,0!", riep Halsema onmiddellijk, bang om de islamitische gevoeligheden te kwetsen. Dit toont aan hoe ver de knieval gaat voor de islamitische cultuur, die keer op keer haar stempel drukt op onze samenleving.
Heineken, dat bereid is om 750.000 euro te investeren als hoofdsponsor, wordt nu geconfronteerd met de absurde eis om alleen nog maar alcoholvrij bier te promoten. Dit is een klap in het gezicht van de echte Amsterdammers die trots zijn op hun cultuur en geschiedenis. JA21-raadslid Cas van Berkel probeerde nog enigszins de redelijkheid te bewaren door te stellen dat "bier lekker is" en "mensen bij elkaar brengt". Maar zijn woorden werden overschreeuwd door de hypocriete deugdrammers van DENK en hun politieke marionetten.
De VVD was nog blij met Heineken als sponsor, maar het CDA, altijd bereid om mee te buigen met de heersende wind, vond het punt van DENK ineens ook relevant. En Halsema, die haar ruggengraat al lang heeft ingeleverd bij de inname van de Stopera, prees Heineken als een “mooi Amsterdams bedrijf” en waarschuwde tegelijkertijd voor de gevaren van alcohol. Dit is de burgemeester die Amsterdam verdient, blijkbaar: een leider die liever buigt voor de politiek correcte waanzin dan opkomt voor de waarden en tradities van haar eigen stad.
Het is schandalig dat een stad als Amsterdam, die altijd bekend stond om haar vrije en progressieve geest, nu gebukt gaat onder de eisen van een kleine, maar luidruchtige minderheid. De ironie dat een stad met zo'n rijke biercultuur nu misschien gedwongen wordt om alleen alcoholvrij bier te promoten, is een perfecte illustratie van hoe ver we zijn afgedwaald.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn bieden we politici als Pepijn van Houwelingen GRAAG een podium. Want in de mainstream media worden ze keihard gecensureerd. Vind jij het belangrijk dat wij dit doen? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Echte Rechtse Geluid elke dag weer te verkondigen!
Voor de zomer zal er meer duidelijkheid komen over hoe het sponsorschap van Heineken er precies uit gaat zien. Maar dat we überhaupt in deze situatie zitten, is al een bewijs van de destructieve invloed van politieke correctheid. Als Heineken verstandig is bedankt men voor het hoofdsponsorschap van Amsterdam 750 jaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten