Knettergekke milieuactivisten besmeuren ING in Rotterdam: "ING FOSSIELVRIJ!"

Knettergekke milieuactivisten besmeuren ING in Rotterdam: "ING FOSSIELVRIJ!"

Die totaal gestoorde milieuactivisten zijn blijkbaar bezig met een wereldwijde campagne. Het begon met het besmeuren van kunstwerken, vervolgens moest een Rolex-winkel het ontgelden, en nu vallen die mongolen zelfs de ING Bank aan. Kunnen die lui niet levenslang krijgen?

Totaal geschifte leden van Extinction Rebellion hebben het ING-kantoor op het Stadhuisplein in Rotterdam besmeurd. Daarnaast overgoten ze zichzelf ook nog eens met een zwarte smurrie die dan olie moest voorstellen.

De reden? De knettergekke fanatiekelingen vinden het onacceptabel dat "ING investeert in projecten met fossiele brandstof." Doordat daar per jaar 9 miljard euro in gaat zitten zou ING mede zorgen voor opwarming van de aarde. LOL.

En nee, het filiaal in Rotterdam is niet het enige kantoor dat besmeurd wordt door deze hooligans. Ook elders in het land zijn ze bezig met hun terreurpraktijken. Want zij Deugen en hoeven zich dus niet aan de wet te houden. Zij zijn Moreel Superieur en mogen dus de bezittingen van anderen vernielen.

Deze malloten gaan steeds verder. Het ergste is dat deze klimaatfundamentalisten net doen alsof Nederland het klimaatprobleem wel even kan oplossen. Zo arrogant, zo van het padje, zo gestoord zijn ze. Ze willen onze bedrijven vernietigen, onze burgers de armoede injagen, onze economie kapotmaken. Want als Nederland zijnde lossen we dat niet-bestaande klimaatprobleem van ze wel even op.

Het bewijst natuurlijk niet alleen dat deze figuren totaal geschift zijn, maar ook dat het ze helemaal niet om het klimaat gaat. Want zelfs als je in die achterlijke klimaatopwarming gelooft, dan nog besef je dat Nederlands bijdrage daaraan zo minimaal is dat je het eigenlijk niet hoeft mee te tellen. Pakistan, India, Brazilië, Amerika, China, Rusland. Dat zijn de landen die er dan echt iets van invloed op zouden hebben. Niet dat kleine landje met 17 miljoen mensjes waar wij wonen.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Dit soort klimaatjihadisten zijn geen wereldverbeteraars, maar narcistische extremisten die alles doen ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Ze hebben geen traditionele religie meer, en konden dus geen invulling aan hun leven geven... tot ze deze klimaatreligie op het spoor kwamen, zich er helemaal in onder dompelden, en daardoor eindelijk iets van nut in hun leven zagen.

De klimaatideologie is een geestesziekte. Én terrorisme.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties