beertema 1

Linkse censuurdeuger Nadim Mansour: 'Het uitsluiten van PVV'ers tekent een gezonde democratie!'

Binnenlandaug 14 2022, 12:38
De linkse censuurdeuger Nadim Mansour beweert dat Harm Beertema (Kamerlid voor de PVV) "krokodillentranen" huilt als die beweert dat het vreselijk is dat PVV'ers worden uitgesloten van het onderwijs. "Laat je niet manipuleren," aldus Mansour, "het uitsluiten van Harm Beertema's tekent een gezonde democratische samenleving."
In een normale, gezonde democratische samenleving staan er allemaal verschillende soorten mensen met verschillende overtuigingen voor een klaslokaal. Het gaat immers niet om wat iemand gelooft en denkt, maar om de kwaliteit van het onderwijs die hij of zij de kinderen geeft. PVV'ers kunnen geweldige onderwijzers zijn, en datzelfde geldt zelfs voor GroenLinksers (zolang ze dat groene maar weghouden van de kids). 
Ieder weldenkend mens kan het daarmee eens zijn. Of beter gezegd: ieder mens die de democratische gedachte in ere houdt. Vandaag dat deze tweet van PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema bepaalt niet controversieel is - of zou moeten zijn:

Nadim Mansour: uitsluiten is goed!

Helaas zit modern links tjokvol zieke, dictatoriale, stalinistische autocraten. Zie Nadim Mansour, de linkse Deuger die me onlangs opviel omdat hij er eigenhandig voor zorgde dat een linkse meute mijn Twitteraccount geschorst kreeg omdat ik iets tweette dat hij niet lief vond. Het gaat dus om dit zielig sujet dat zijn Twitter gebruikt om ánderen de mond te snoeren.
Deze stalinist heeft gereageerd op de tweet van Beertema. Want hij vindt het - niet geheel verrassend gezien zijn stalinistische inborst - fan-tas-tisch dat PVV-leraren uitgesloten worden.
"Nederland bestaat in meerderheid uit fatsoenlijke mensen die onder andere geen haat en intolerantie voor de klas willen," aldus de man die zo intolerant is dat hij iedereen met een andere mening wil censureren. "Laat je niet manipuleren door deze krokodillentranen: het uitsluiten van Harm Beertema's tekent een gezonde democratische samenleving."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Je zou denken: waarom reageer je op zo'n linkse stalinist? Negeer het! Maar deze radicale stalinisten zijn in staat om sociale media zover te krijgen om mensen geband te krijgen - en dus om hen het zwijgen op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten