20231215 082832 004

Marco van den Boomgaard (FVD) ontmaskert provinciale plannen: De verborgen agenda van Zuid-Holland

Binnenlandfeb 08, 14:00
Marco van den Boomgaard (FVD Zuid-Holland) heeft gisteren in een commissiedebat de sinistere waarheid achter de ruimtelijke plannen van de provincie blootgelegd. Deze plannen zijn, zoals hij onomwonden stelt, niets minder dan een verkapte poging om de destructieve nationale agenda's op het gebied van migratie, stikstof, en klimaat door de strot van de Zuid-Hollanders te drukken.
De schijnheilige retoriek van 'klimaatadaptatie' en 'circulariteit', zoals gepresenteerd door de provincie, ontmaskert Van den Boomgaard als een front voor een veel grimmigere realiteit. Onder het mom van deze zogenaamd nobele doelen, wordt een directe aanval ingezet op de agrarische sector, de ruggengraat van onze provincie en voedselvoorziening. Het idee van CO2-neutraal telen wordt terecht door Van den Boomgaard bekritiseerd als een utopische fantasie, een zoveelste bewijs van het disconnect tussen de politieke elites en de natuurwetten.
Maar het venijn zit dieper. De provinciale beleidsmakers, slaafs volgend aan de richtlijnen van het Rijk, lijken een duistere dubbelspel te spelen. Aan de ene kant dwingen ze onze boeren en landeigenaren op de knieën met onhaalbare stikstof- en klimaatdoelen. Aan de andere kant creëren ze, onder hetzelfde voorwendsel, ruimte voor de accommodatie van een massale toestroom van migranten – een beleid dat onze cultuur, onze economie, en onze leefomgeving onherstelbaar beschadigt legt van den Boomgaard bloot.
De zogenaamde 'stadsgesprekken' en beleidsvoorstellen van de provincie zijn een façade, een rookgordijn om de ware impact van hun plannen te verbergen. Marco van den Boomgaard doorziet deze rookspiegel en spreekt zich uit tegen deze kwalijke praktijken. Zijn pleidooi voor een koerswijziging, waarbij de belangen van Zuid-Holland en haar inwoners weer centraal staan, is een oproep tot actie tegen de landelijke obsessie met klimaat, stikstof, en migratie, die onze provincie naar de rand van de afgrond drijft.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is hoog tijd dat we deze waanzin een halt toeroepen. De plannen van Zuid-Holland ondermijnen niet alleen onze agrarische sector en economie, maar ook de fundamenten van onze samenleving. Marco van den Boomgaard en Forum voor Democratie staan klaar om deze strijd te leiden, tegen de rampzalige agenda's van een overheid die haar eigen volk verraadt. Laten we ons scharen achter deze roep om gezond verstand en actie, voordat het te laat is. Zuid-Holland verdient beter dan te worden opgeofferd op het altaar van klimaathysterie en migratiechaos. Het is tijd voor verzet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten