immigranten kansenparels asielcrisis 1

Multicultureel drama eist wederom leven: Hoeveel Jan Beulenkamps nog?

Binnenlandjul 03, 11:00
Het is weer zover. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen door het multiculturele drama dat Nederland teistert? De 77-jarige Jan Beulenkamp, een weerloze oudere man, is het zoveelste slachtoffer van de ontspoorde multiculturele samenleving. Na een laffe overval waarbij hij ernstig hersenletsel opliep, heeft deze man uiteindelijk euthanasie moeten plegen. Zijn lijden was uitzichtloos geworden. Een tragedie die werd gedeeld in het tv-programma Opsporing Verzocht.
Op die fatale zondagochtend, 26 november 2023, werd er aangebeld bij de woning van Jan Beulenkamp en zijn vrouw in Amsterdam-Zuidoost. De 76-jarige vrouw dacht dat het de buren waren. Niets was minder waar. De overvaller, een man tussen de 20 en 30 jaar met een donkere huidskleur, drong gewelddadig binnen, gewapend en met maar één doel: geld eisen. Jan Beulenkamp, die op dat moment nog in bed lag, werd meedogenloos met een pistool geslagen. De gevolgen waren desastreus.
Ondanks een aanvankelijke schijn van herstel, ging het snel bergafwaarts met Beulenkamp. Hersenschade, halfzijdige verlamming en spraakproblemen maakten zijn leven ondraaglijk. De man die ooit volop in het leven stond, werd gereduceerd tot een schim van zichzelf, tot groot verdriet van zijn familie. Zijn kinderen, die spreken van een "warm en veilig nest", zagen hun vader veranderen in een man die niet meer kon communiceren en wiens levensvreugde compleet was verwoest.
Het is hartverscheurend om te zien hoe een gezin zo kapot wordt gemaakt door crimineel geweld. De vraag dringt zich op: hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat er echt iets verandert? De overheid heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak, maar dat is slechts een doekje voor het bloeden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
De tijd van pappen en nathouden moet voorbij zijn. Het is hoog tijd dat we onze samenleving beschermen tegen dit soort misdadigers. Dit multiculturele drama moet stoppen. Hoeveel Jan Beulenkamps moeten er nog volgen voordat er eindelijk ingegrepen wordt? Nederland, wordt wakker. Voor de veiligheid van ons allen en ter nagedachtenis aan slachtoffers zoals Jan Beulenkamp.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten