screen shot 2023 01 05 at 113725

Jong Sociaal Contract en JOVD tegen eigen kabinet: Meer geld voor asielzoekers!

Politiekjul 03, 10:00
Het is een schande dat zelfs de jongerenafdelingen van de VVD en NSC meegaan in de linkse retoriek over asielopvang. Op de dag dat de nieuwe bewindslieden van PVV, VVD, NSC en BBB hun posities innemen, roepen zeven jongerenorganisaties, waaronder die van VVD en NSC, op om de voorgenomen asielmaatregelen te heroverwegen. Dit toont aan hoe diep de invloed van sociaal-liberalen is doorgedrongen binnen deze rechtse partijen.
De JOVD en Jong Sociaal Contract hebben zich aangesloten bij linkse jongerenorganisaties van ChristenUnie, CDA, D66, PvdA en GroenLinks bericht de NOS. Samen pleiten ze voor het intact houden van de spreidingswet en meer geld voor de IND en opvanginstanties. Ze beweren dat er een “opvangcrisis” is en niet zozeer een asielcrisis. Dit is een duidelijke misvatting die de werkelijke problemen verdoezelt.
Het is verontrustend dat de jongerenafdelingen van de VVD en NSC zo makkelijk zwichten voor linkse argumenten. Waar blijft het harde, rechtse geluid dat onze grenzen wil beschermen en de instroom wil beperken? De oproep om de opvang menswaardig te maken, klinkt mooi, maar gaat voorbij aan het feit dat de instroom het daadwerkelijke probleem is. Deze jongeren hebben een zeer naïef wereldbeeld.
De JOVD en andere jongerenorganisaties willen de indruk wekken dat strengere maatregelen niet nodig zijn. Dit is een gevaarlijke koers die onze samenleving onder druk zet. Het echte probleem is niet de opvang, maar de eindeloze toestroom van asielzoekers. De VVD moet hier geen gehoor aangeven indien men dit wel doet dan kunnen ze beter gelijk gaan fuseren met D66. Dit is niet de tijd om toe te geven aan linkse retoriek, maar om daadkrachtig op te treden en onze grenzen te beschermen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Als de jongerenafdelingen van de VVD en NSC hun zin krijgen, is de toekomst van deze partijen in gevaar. De VVD dreigt haar identiteit te verliezen en in een sociaal-liberale partij te veranderen. Het is tijd voor de VVD om zich te herpakken en terug te keren naar haar klassiek-liberale wortels.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten