6538960047 be64020844 c

Overwinning voor BoerBurgerBeweging: aanleg nieuwe zonneparken beperkt in Overijssel!

Binnenlandokt 12 2023, 20:00
In wat een fantastisch succes lijkt te zijn voor BoerBurgerBeweging (BBB), heeft de provincie Overijssel nu besloten de aanleg van nieuwe zonneparken aan banden te leggen. Dat klopt, laat de linkse utopie van zonne-energie overal crumble maar, dankzij onze dappere boeren!
Met dit flitsbesluit roept de provincie Overijssel een halt toe aan de wildgroei van zonneparken, door gemeenten de bevoegdheid te ontnemen om zelf over hun installatie te beslissen. Het is een duidelijke overwinning voor de realistische benadering van BBB en haar no-nonsense leider, Caroline van der Plas, die dit nieuws met groot enthousiasme ontving.

En het mooie is, brede steun. Ook van GroenLinks/PvdA. Alleen D66 was tegen 👇

BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
@BoerBurgerB

‘Onder invloed van BBB komen Provinciale Staten daarom nu met een besluit om nieuwe #zonneparken te voorkomen. Het betekent dat gemeenten niet meer zelfstandig kunnen besluiten over de aanleg van zonneparken.’ @BBBOverijssel tubantia.nl/enschede/provi…

Image
1.0K
Reply
‘’Het mooie is, er was brede steun. Ook van GroenLinks/PvdA. Alleen D66 was tegen,’’ zei Caroline van der Plas trots op X. Met andere woorden, zelfs de meest verstokte progressieven konden de solide logica achter dit besluit niet weerstaan. Provinciale Staten stelt immers terecht dat Overijssel al voldoende duurzame energie opwekt door middel van zonnepanelen.
Sommige dingen worden gewoon beter geregeld door de mensen die het land echt begrijpen, en in dit geval, zegt Overijssel simpelweg 'genoeg is genoeg'. Deze provincie lijkt het klaar te hebben met het eindeloze groene evangelie van 'meer zonneparken' en 'meer windmolenparken'. Het is tijd om een stabieler, rationeler pad naar duurzaamheid te volgen, en Overijssel heeft daarbij net een bepalend leidende rol op zich genomen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
Dus, gefeliciteerd BBB, Caroline van der Plas en alle realistische stemmen in Overijssel die dit mogelijk hebben gemaakt. Het is duidelijk: een hernieuwd geloof in pragmatisme en rationaliteit begint de dag te winnen. En de zon hoeft echt niet overal op te schijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten