portraitfactorynl raisa blommestijn 69

-Raisa Blommestijn- 'De globalistische elite bedreigt het welzijn van vrouwen'

Binnenlandmrt 08 , 18:00
Ik vond Internationale Vrouwendag altijd onzin: waarom een speciale dag voor een geslacht?
Inmiddels ben ik van mening veranderd en vind ik dat het goed is om extra stil te staan bij de speciale (en soms ook kwetsbare) positie van vrouwen in de maatschappij.
De globalistische elite bedreigt het welzijn van vrouwen op twee manieren.
Enerzijds probeert de woke-beweging vrouwen uit te gummen. Mannen krijgen toegang tot onze voorzieningen, onze kleedkamers en mogen deelnemen aan onze sportwedstrijden. Het komt inmiddels regelmatig voor dat mannen er met prijzen in de sport of bij miss-verkiezingen vandoor gaan. De boodschap die ervan uitgaat: hoe je ook je best doet, een man kan het altijd beter dan jij.
Daarnaast bedreigt het open grenzen-beleid de veiligheid van meisjes en vrouwen. Ik kan me herinneren dat ik toen ik een jaar of 16/17 was gewoon terug kon fietsen van het sporten ‘s avonds, of de bus of trein kon nemen zonder lastiggevallen te worden. Tegenwoordig is dat heel anders. Openbaar vervoer vermijd ik helemaal. ‘s Avonds fietsen of over straat het liefst ook zo veel mogelijk - zeker als ik naar bepaalde plekken ga.
Regelmatig is er in de media een verhaal te lezen over veelal jonge meisjes maar ook oudere vrouwen die slachtoffer worden van verkrachting, aanranding of zelfs worden vermoord. Er wordt even snel aandacht aan besteed, er is even ophef maar de grenzen blijven wijd open staan - en het is wachten op het volgende slachtoffer.
Ik kan er helder over zijn: de globalistische elite is een bedreiging voor vrouwenrechten en -welzijn. Het is een gotspe dat al die deugers vandaag weer trots tweeten over het belang van vrouwen terwijl zij niets anders zijn dan een regelrechte bedreiging voor vrouwen en meisjes.
Dit artikel verscheen eerst op de Twitter-account van Raisa Blommestijn. We hebben het met toestemming van Raisa op DDS gezet. Hier is de oorspronkelijke Twitter-post. Volg Raisa op X/Twitter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten