screen shot 2024 03 12 at 144617

Raisa Blommestijn voorspelt: media gaan zonnige dagen aangrijpen voor nieuwe angstcampagne

Binnenlandapr 29, 15:00
Na weken van regen en grauw weer breekt de zon eindelijk door in Nederland. Maar in plaats van te genieten van het goede weer, kunnen we de klok erop gelijkzetten dat de mainstream media dit gaan aangrijpen om een nieuw hoofdstuk aan hun eindeloze klimaathysterie toe te voegen. Raisa Blommestijn merkt terecht op dat de zogenaamde kwaliteitsjournalisten zich nu al verkneukelen om ons te waarschuwen voor uitdroging, watertekorten, en 'global boiling'. Het is te absurd voor woorden.
Het lijkt erop dat elke zonnestraal tegenwoordig wordt omgezet in een apocalyptisch scenario door de klimaatalarmisten. Waar normale mensen blij zijn met zonnig weer, zien de doemdenkers in de media dit als een kans om angst te zaaien over de zogenaamde onmiddellijke dreiging van klimaatverandering. Dit alles natuurlijk ondersteund door een arsenaal aan overdreven termen en ongefundeerde voorspellingen.

Na wekenlang regen wordt het eindelijk wat beter weer. Heerlijk! Ik kijk er nu al naar uit hoe de gevestigde media los zal gaan met angstpropaganda over uitdroging, watertekort, “global boiling”, hitteprotocollen etc: álles om ons bang te maken voor de zon en buitenlucht.🤡

2.3K
Reply
Wat Blommestijn ons herinnert, is hoezeer de gevestigde media losgekoppeld zijn van de gewone Nederlander. Ze lijken te leven in een echokamer waarin elk natuurlijk fenomeen wordt gezien als een bewijs voor hun catastrofale klimaatmodellen. Zonnig weer is niet langer gewoon lekker weer; het is een teken van naderend onheil.
Dit soort angstzaaierij is exact waarom steeds meer mensen zich afkeren van deze traditionele nieuwsbronnen. Ze zijn moe van de constante angstpropaganda, die niet alleen irrationeel is, maar ook een directe aanval op ons welzijn en onze gemoedsrust. Waarom zouden we bang moeten zijn voor mooi weer? Sinds wanneer is de zon onze vijand geworden?
Het is duidelijk dat de mainstream media hun rol als neutrale informatieverschaffers lang en breed achter zich hebben gelaten. In plaats daarvan zijn ze propagandamachines geworden voor de klimaatbeweging, die elk weerfenomeen aangrijpen om hun politieke agenda te pushen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Wij bij DDS juichen Raisa Blommestijn toe. Zij ziet de zon schijnen waar anderen onweerswolken tekenen. Ga vooral zo door, media, met het vervreemden van je publiek. Jullie demonstreren met elke overdreven headline en elk paniekzaaiend artikel hoe weinig jullie nog te maken hebben met de werkelijkheid van alledag. Het is tijd voor een realistische benadering van het klimaat, een die ruimte laat voor nuance en gezond verstand in plaats van doemscenario's en angst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten