SywertBuitenhof

Sywert van Lienden in zelfmedelijden-modus: Slachtofferrol past niet bij iemand die miljoenen heeft opgestreken!

Binnenlandokt 20 2023, 11:00
Laten we wel wezen, Nederland: Sywert van Lienden is terug met een nieuw drama. Alsof het verdonkeremanen van miljoenen euro's niet genoeg was, zoekt de zelfbenoemde mondkapjesmagnaat nu de slachtofferrol. Het doet je afvragen of je lacht of huilt. De Nederlandse staat heeft namelijk besloten zijn bedrijf, Relief Goods Alliance (RGA), voor de rechter te slepen in verband met die beruchte mondkapjesdeal bericht RTL Nieuws. En wie had het ooit gedacht? Sywert lijkt dit te zien als een kans om zijn imago te 'redden'.
Het verhaal is bij iedereen bekend: In de paniek van de coronapandemie sloot Van Lienden een mega-deal met het ministerie van Volksgezondheid. Terwijl de zorg op instorten stond en iedereen zocht naar oplossingen, presenteerde Sywert zichzelf als de grote weldoener die zonder winstoogmerk te werk ging. Maar wat bleek? Via een schimmige constructie wist meneer met zijn partners zo'n 30 miljoen euro in eigen zak te steken. En nu, in plaats van schuld te bekennen, kiest Van Lienden ervoor om zichzelf op sociale media te beklagen over de 'onbetrouwbare overheid'. Ironie ten top.
De welbekende ex-politicus van de VVD en 50Plus Geert Dales reageerde gevat op de zielige tweets van Van Lienden: "Psychiaters van Nederland, welk ziektebeeld is dit?" En eerlijk gezegd, wie kan het hem kwalijk nemen? Het blijft verbazingwekkend hoe sommigen in dit land zonder schaamte de realiteit kunnen verdraaien.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Als Sywert daadwerkelijk denkt dat de Nederlandse bevolking hem ziet als een 'slachtoffer' van een 'onbetrouwbare overheid', dan onderschat hij de intelligentie en het geheugen van de gemiddelde Nederlander flink. Eén ding is duidelijk: terwijl vele hardwerkende Nederlanders worstelden tijdens de pandemie, wist Van Lienden een manier te vinden om er financieel flink op vooruit te gaan. En nu, met een rechtszaak in het vooruitzicht, zoekt hij medelijden? Misschien moet Sywert zich eens écht in de spiegel kijken. En dat mag, bij voorkeur, zonder een van zijn over geprijsde mondkapjes op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten