[Video] Forum Inside: "In feite zaaiden wij terreur"

Binnenlandapr 11 2023, 10:00
Nikko Norte is auteur van twee boeken uitgegeven bij de Blauwe Tijger. En dat is niet zo gek. De man heeft namelijk een enorm avontuurlijk. Hij vocht in Afghanistan, was matador, is kapitein, en houdt zich aan het paleodieet. Dat houdt in: hij eet zoals de mensheid tot tienduizend jaar geleden (dus voor de landbouw er kwam) at: veel groenten, fruit, bessen, noten en wat vlees.
Het leven van Norte is buitengewoon interessant geweest. Hij kon dan ook op geweldige wijze vertellen, onder meer over de manier waarop Nederland "vocht" in Afghanistan. En wat dat betreft had hij iets te zeggen dat door iedereen gehoord moet worden. Hij keerde zich namelijk keihard tegen het NAVO-project in Afghanistan en tegen dat soort projecten in het algemeen. Op een gegeven moment zei hij: "In feite zaaiden wij terreur."
Kijk maar:
De aanwezige heren - Baudet, Ralf Dekker en Norte - hadden het ook over de NAVO zelf. Dekker zei daarover dat hij wil dat Nederland uit de NAVO stapt, want die organisatie is tegenwoordig eerder een kracht voor het kwaad dan voor het goede.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daar valt natuurlijk weinig van te zeggen.
Ik zou zeggen: kijk de aflevering. Want het is geweldig om te kijken en te luisteren naar Norte, een man die werkelijk anders durft te zijn dan de gemiddelde Nederlander, en juist daardoor van waarde is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten