Aantal agressie-incidenten in Nederlandse opvanglocaties sterk toegenomen, Geert Wilders (PVV): "Gasten Kaag maken Nederland onveilig!"

Aantal agressie-incidenten in Nederlandse opvanglocaties sterk toegenomen, Geert Wilders (PVV): "Gasten Kaag maken Nederland onveilig!"

Het toenemende aantal agressie-incidenten in Nederlandse opvanglocaties voor asielzoekers is een zorgwekkende ontwikkeling. De Telegraaf heeft vertrouwelijke gegevens van Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), waaruit blijkt dat er in 2022 ruim vijfduizend (!) keer sprake was van agressie en geweld tegen personen.

Dit aantal is een stijging ten opzichte van het jaar ervoor, waarin 4785 incidenten werden geteld. Het werkelijke aantal agressie-incidenten ligt waarschijnlijk hoger, aangezien incidenten in de nood- en crisisopvang niet zijn meegerekend. Het aantal noodopvanglocaties zijn de laatste maanden enorm toegenomen dus het is aannemelijk dat het aantal vele malen hoger ligt.

Het is zorgelijk dat er sprake is van een toename van agressie-incidenten in Nederlandse opvanglocaties voor asielzoekers. Geert Wilders (PVV) laat via Twitter weten dat de gasten van Kaag “Nederland kapot maken.” Een asielstop is de enige oplossing.

Een belangrijke oorzaak van de toenemende agressie-incidenten is onder andere de aanwezigheid van alleenstaande minderjarige vreemdelingen in de opvanglocaties. Deze jongeren hebben vaak extra begeleiding nodig om zich aan te passen aan hun nieuwe omgeving en de nieuwe realiteit van onze Nederlandse normen en waarden. Er is te weinig personeel en de instroom is te hoog wat dus zorgt voor een enorme puinhoop in alle opvang locaties. De Asielstop waar Wilders voor pleit is dus hoognodig.

De overlast rondom deze opvanglocaties is hoog. Zeker wanneer personen de opvang verlaten en nabij gelegen dorpen gaan terroriseren en voor overlast zorgen in het openbaar vervoer. Verschillende buschauffeurs rijden de bushalte bij deze opvanglocaties dan ook vaak met piepende banden snel voorbij.

Het COA zit overduidelijk met hun handen in het haar aangezien er door heel het land allerlei noodopvanglocaties de grond uit worden gestampt, tot grote zorgen van lokale politici.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Lees meer over:
Overlast Wilders Kaag

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer