Wokies slaan terug met spuuglelijke 'kritische remake' LINDA.-cover

Wokies slaan terug met spuuglelijke 'kritische remake' LINDA.-cover

De cover van de september-editie van LINDA. was weer eens niet divers genoeg. Woke-feministen vochten elkaar weer eens de tent uit en er moest een 'remake' komen. Nu kan iedereen zien waarom LINDA. niet té woke wilde doen, want het tijdschrift moet natuurlijk wel geld opleveren.

De september-editie van LINDA. was niet divers genoeg. Ja er zaten wel wat vrouwen 'van kleur' tussen, maar er staan wel alleen maar knappe en vooral blanke vrouwen op de cover. Reden genoeg voor een gigantische janksessie bij de mensen die nét iets progressiever en moreel verhevener zijn dan de rest van (links) Nederland. En dus namen ze het heft in eigen handen en kwamen met dit op de proppen:

Gefeliciteerd: dik, lelijk, non-binair, transgender, een gehandicapte én een mens-met-baarmoeder die borstkanker heeft gehad. Er mist alleen nog een mens-met-baarmoeder met een hoofddoek en om één of andere reden zijn de Japanners ook niet aanwezig op de foto. Maar goed, misschien is dat iets voor de volgende editie!

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De makers beweren natuurlijk weer dat representatie voor deze minderheden belangrijk is (via RTL Nieuws). En het lokt natuurlijk ook weer een reactie uit van mensen die het niet zo hebben op dit soort onsmakelijke foto's. Dát is dan weer een reden om dergelijke foto's juist bij u door de strot te drukken, net zolang tot u het normaal bent gaan vinden. Lukt dat niet en vindt u het nog steeds onsmakelijk, dan bent u racist, homofoob, transfoob, extreemrechts, iemand met 'wit privilege' of een andere term die u en uw opvattingen diskwalificeren.

Lees meer over:
Woke Diversiteit Inclusiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties