shutterstock 1929816080

Wow! Eigenaresse hotel Albergen probeert verkoop aan COA alsnog te blokkeren: rechtszaak!

Binnenlandaug 26 2022, 12:53
De eigenaresse van het hotel in Albergen dat door het COA wordt aangeschaft om het te gebruiken als asielzoekersopvang heeft zich bedacht. Ze wil de verkoop cancelen. Het COA heeft een kort geding aangespannen. Komende maandag zal een D66-rechter beslissen wat er moet gebeuren.
Het is ongelooflijk, maar blijkbaar zijn er nog heldinnen in Nederland. Ja, ik zeg 'heldinnen,' omdat we het helaas moeten zoeken bij Nederlandse vrouwen. De Nederlandse man is al lang geknecht.
De eigenaresse/eigenaren (er is één hoofdeigenaresse) van Hotel 't Elshuys ging eerder akkoord met verkoop aan het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers. Er zou een mooie winst gemaakt worden, prima.
Maar haar werd niet verteld dat het hotel na de aanschaf gebruikt zou worden om maar liefst 150 tot 300 asielzoekers op te vangen. Let wel, het buurtschap waar het hotel ligt (het is net buiten Albergen) heeft maar 300 tot 400 inwoners. Je hebt het dus over een verdubbeling van het inwonertal - en zelfs voor het plaatsje Albergen zijn dit soort cijfers ronduit schokkend.
Want, laten we eerlijk zijn, als je niet minimaal 50.000 inwoners hebt om de komt van 300 'vluchtelingen' (kuch, ahem, hoest, proest) uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten op te vangen heb je een probleem.
Afijn, de eigenaren van het hotel vinden dus dat het COA hen voorgelogen heeft. En dus willen ze de verkoop van het hotel alsnog blokkeren.
Het anti-Nederlandse COA is nu heel boos en spant een rechtszaak aan. Want Asielzoekers Boven Alles.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het vervelende is natuurlijk dat er in Nederland eigenlijk alleen maar D66-rechters te vinden zijn. Dat linkse geteisem zal altijd kiezen voor het standpunt van het COA. Want, jongens, het is zo belangrijk om het voor een ander te doen. Om mensen uit verre oorden op te vangen, ook als die mensen op onze cultuur en geschiedenis spugen.
Wat? Ja.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten