npo ongehoordnieuws eersteuitzending lowres 1

Zum kotzen! Omroep Ongehoord Nederland krijgt bijna ton boete van de NPO

Binnenlandjul 07 2022, 16:09
Kleur je als omroep niet binnen de lijntjes van de NPO dan krijg je straf. Je wordt dan als een kwajongen in de hoek gezet met bijna een ton straf. Omdat je je zogenaamd niet houdt aan de Journalistieke Code van de NPO.
Ongehoord Nederland krijgt 93.442,43 euro boete omdat het programma Ongehoord Nieuws zich niet aan de Journalistieke Code van de NPO heeft gehouden. Deze boete komt voort na uitgebreid onderzoek van de ombudsman. Ze deed dit na klachten van het publiek. Omdat leden van het partijkartel andere meningen dan hun globaslistische- en klimaathysterische mening niet kunnen luchten wordt Ongehoord Nederland gestraft. Dit kan men best als totalitair aanmerken.
Ongehoord Nederland zal de code van de publieke omroep schenden met aantoonbare onjuiste informatie, desinformatie, op een actieve en passieve manier. In normaal Nederlands Ongehoord Nederland maakt TV dat eigenlijk het daglicht niet mag zien. Omdat zij TV maakt die de mening kan verkondigen van de achterbannen van PVV, FVD, BVNL, BBB en JA21. Deze groep Nederlanders moet men doodzwijgen.
Waar zijn de bewijzen dat er aantoonbare onjuiste informatie, desinformatie wordt verstrekt? Je kan toch moeilijk een boete opleggen van 93.442,43 euro zonder een goed onderbouwde motivatie. Alleen verwijzen naar artikel 2.154 van de Mediawet lijkt ons niet voldoende.  Of zal het gaan om het feit dat  erin de ON uitzendingen te weinig wederhoor of tegenspraak plaatsvindt naar de mening van de ombudsvrouw Smit. Dat zou best kunnen. Alleen bij de tafels van Op1 zien wij nou ook niet veel pluriformiteit van meningen. Het is vooral de mening van het partijkartel dat de klok slaat.
Deze boete lijkt vooral een afrekening voor het feit dat Ongehoord Nieuws tegen de heilige huisjes van het globalisme en klimaathysterie durft aan te schoppen. Zij laten duidelijk blijken de woke ideologie af te keuren en te staan voor de Nederlandse identiteit en geschiedenis. En met andere ogen wordt er naar de vrijheid berovende coronamaatregelen, de boerenopstand en de oorlog in Oekraïne gekeken. Dat kan natuurlijk niet stel je voor dat de kiezers van het partijkartel ontwaken doordat zij een andere mening dan het gebruikelijke narratief horen. Dat moeten we natuurlijk niet willen denken ze bij de NPO en in Den Haag.
D66 heeft hard haar best gedaan om onder leiding van Sjoerd Sjoerdsma Ongehoord Nederland een oor aan te naaien. Ze hebben een walgelijke hetze gevoerd om hun achterban te motiveren om Ongehoord Nederland zwart te maken. Missie geslaagd! Dat vervult ons van walging.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten