secretary of defense lloyd j austin iii arrival in brussels belgium february 13 2023 230213 d tt977 0121

Absurd! Amerikaanse Defensieminister Lloyd Austin ligt dagenlang in ziekenhuis zonder het te melden

Buitenlandjan 07, 14:00
De Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, heeft dagenlang in het ziekenhuis gelegen zonder ook maar een kik te geven. Zelfs president Joe Biden lijkt in het duister te hebben getast over de opname van een van zijn belangrijkste kabinetsleden. Dit gebrek aan openheid werpt opnieuw een schaduw over de geloofwaardigheid van de regering-Biden.
Op nieuwjaarsdag werd Austin opgenomen in het ziekenhuis, en tot gisteren zat hij nog steeds in het ziekenhuis vanwege complicaties, die mogelijk zelfs tot een opname op de intensive care hebben geleid. Het Pentagon, verantwoordelijk voor het verspreiden van informatie over nationale veiligheid, hield echter vijf dagen lang zijn mond voordat het de opname van de minister wereldkundig maakte. President Biden zou pas donderdagmiddag op de hoogte zijn gebracht - alles behoorlijk strak georganiseerd.
Als minister van Defensie neemt Austin een cruciale positie in de hiërarchie van het Amerikaanse leger in, als de op een na belangrijkste figuur na president Biden. Het wordt extra zorgwekkend als het mistig blijft of zijn taken zijn overgedragen aan een tijdelijke vervanger tijdens zijn afwezigheid. Het gebrek aan openheid over deze kwestie heeft veel verontwaardiging in Washington veroorzaakt.
In een verklaring heeft Austin toegegeven dat hij beter had moeten communiceren en belooft hij dat hij het in de toekomst beter zal doen. Zijn verklaring vermeldt nauwelijks waarvoor hij onder het mes is gegaan en welke complicaties de boel hebben vertraagd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Met een president die in de war is en een minister van Defensie die ongezien dagenlang van de radar kan verdwijnen, staat de regering wagenwijd open voor kritiek op zwak beleid. Het is essentieel dat de Amerikaanse burgers het volste vertrouwen hebben in de integriteit van hun leiders, vooral in tijden van wereldwijde onzekerheid. De mate van openheid in deze kwestie zal bepalen of het publiek überhaupt nog vertrouwen kan hebben in de regering en haar bekwaamheid om cruciale beslissingen te nemen in het belang van de natie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten