artboard 12

Theo Hiddema verbaasd over uitspraken van "Heilig Boontje" Khalid Kasem: "Alle jesusnogaantoe!"

Mediajan 07, 16:00
Het NRC neemt het op voor de omstreden en inmiddels gevallen BNNVARA-presentator Khalid Kasem. De krant presenteert een bijzonder zielig verhaal waarin een vorm van medeleven wordt gecreëerd en zijn hele verleden wordt opgerakeld, met "Tegenslagen als rode draad" die door het leven van Kasem lopen.
"Khalid Kasem wordt geconfronteerd met tegenslagen die als een rode draad door zijn leven lopen. Tegenslagen waaruit hij tot nu toe altijd sterker tevoorschijn is gekomen," concludeert de krant. Zo wordt het vroegtijdige overlijden van zijn moeder aangehaald en wordt gemeld dat hij opgroeide in armoede. Volgens de krant was zijn vader een analfabete gastarbeider uit Marokko die in een zeepfabriek werkte.
Kasem ging naar dezelfde basisschool als Ridouan Taghi en was regelmatig betrokken bij vechtpartijen en winkeldiefstal. In de winter werd de verwarming niet aangezet in het huis van Kasem. Dit zijn een beetje de uitdagingen waarmee de gemiddelde Nederlander te maken heeft, althans wat betreft de verwarming. Desalniettemin is het opmerkelijk om te zien dat iemand met een crimineel verleden en zoveel "tegenslagen" toch succesvol kan worden als talkshowhost. Chapeau!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het artikel heeft ook de aandacht getrokken van Theo Hiddema, die met verbazing het artikel heeft gelezen. Hij wijst op het feit dat Kasem in een eerder artikel van het AD beweert dat omkoping van ambtenaren aan de orde van de dag was bij zijn vorige advocatenkantoor, Van Oosten in Amsterdam. Dit kantoor wuift de beschuldigingen in het AD echter weg als "echt volledig flauwekul". Hiddema hoopt nu dat het kantoor dit "heilige boontje" met de grond gelijk maakt."

“Omkoping bij mijn vorige kantoor aan de orde van de dag” Alle jesusnogaantoe!Hoop dat zijn vorige kantoor dit heilig boontje met de grond gelijk gaat maken!

Joost Niemoller
Joost Niemoller
@JoostNiemoller

NRC steekt Khalid hart onder de riem in dit merkwaardig getimede slijmstuk: 'steeds weer tegenslagen, maar hij kwam er altijd sterker uit.' Wat voor lobby zit hier nu weer achter? nrc.nl/nieuws/2024/01…

1.1K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten