richard de mos

Richard de Mos laat van zich horen na onthullend AD-artikel over Khalid Kasem: "Karma is a Bitch!"

Mediajan 07, 10:00
Het opmerkelijke artikel van het AD over Khalid Kasem, de presentator van de BNNVARA-talkshow "Khalid en Sophie", blijft de aandacht trekken. Ook Richard de Mos, politicus van Hart voor Den Haag, laat van zich horen. Vorig jaar werd De Mos nog stevig ondervraagd door Kasem in diens talkshow, waar de presentator zich afvroeg of De Mos "niet roomser dan de paus" was. Nu blijkt dat Kasem, de advocaat en presentator, ook niet vrij is van kritiek; reageert De Mos terecht met een knipoog naar karma.
Het jaar 2023 was voor De Mos een onaangenaam jaar, waarin hij te maken kreeg met ernstige, onterechte beschuldigingen. Ondanks zijn sympathieke houding en bereidheid om zaken toe te lichten, begaf De Mos zich naar Hilversum voor een gesprek in de BNNVARA-talkshow. De uitzending ontaardde echter in een soort kruisverhoor.
Nu Kasem zelf in het midden van een groot schandaal staat, is het begrijpelijk dat De Mos zijn stem laat horen. De Haagse politicus verklaart op X: "Herinnert u zich nog die vraag van Khalid Kasem of ik 'roomser dan de paus' was? Nu heeft de BNNVARA-presentator zijn taken neergelegd na beschuldigingen dat hij als advocaat in 2019 een justitieambtenaar zou hebben omgekocht. 'Karma is a Bitch!'"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Kasem wordt verdacht van oplichting, waarbij het AD beschikt over geluidsopnames die deze aantijging bevestigen. Kasem was samen met zijn collega Hilbrand de beoogde opvolgers van de talkshow "Op1". Het is nu de vraag wie na de pijnlijke onthullingen in het AD het late avondblokje bij de NPO samen met Hilbrand zal overnemen. We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat de redactie van de talkshow De Mos voorlopig niet zal uitnodigen, mocht Kasem - wat bijna ondenkbaar lijkt - binnenkort toch weer op televisie verschijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten