Screen Shot 2022 07 24 at 122800

Filmpje! Donald Trump staat pal voor ónze boeren: 'Deze helden verzetten zich tegen klimaattirannie!'

Buitenlandjul 24 2022, 11:17
Tijdens een bijeenkomst met duizenden en nog eens duizenden supporters heeft Donald Trump het op schitterende wijze opgenomen voor Nederlandse boeren. "Deze helden," zei Trump, "verzetten zich tegen klimaattirannie." En ja, hij en de zijnen "staan pal achter hen."
Dat de boerenprotesten de hele wereld overgaan wisten we al. Maar dat ook Donald Trump - voormalig president van Amerika en dus tot 2021 de machtigste man op aarde - er gepassioneerd mee bezig is? Nee, dat wisten we niet.
Nou, nu wel. Kijk en luister maar naar deze schitterende beelden van een recente 'Trump Rally':
"De klimaatcrisishoax riskeert zelfs mondiale hongersnood," aldus Trump. "Op dit moment zijn boeren in Nederland - van alle plekken ter wereld - opgestaan tegen de klimaattirannie van de Nederlandse overheid. Kun je dat geloven? De regering aldaar wil de productie van Nederlandse boerderijen enorm verlagen terwijl er mondiaal een voedseltekort is."
"Ze zeggen dus gewoon dat je niet zelf mag bepalen wat je doet met jouw grond," ging Trump verder. "Dat je geen mest mag gebruiken. Dat je je vee moet weg doen!"
"Je weet waarom, toch? Ik ga maar niet hardop zeggen waarom, want dan krijgen we dat weer," zei de voormalige president daarop waarbij hij natuurlijk verwees naar al die nepcontroverses rond uitspraken van hem. "Maar ze willen af van je vee... En jij bent de volgende keer aan de beurt."
"Onze beweging staat op tégen klimaatfanatici, en we staan juist zij aan zij met de vreedzame Nederlandse boeren die op heldhaftige wijze voor hun vrijheid strijden. Het is vreselijk wat er gebeurt," sloot Trump zijn woorden over onze boerenprotesten en het walgelijke stikstofwanbeleid af.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zo. Dat moeten de boeren - zelfs de boeren die normaal gesproken niet zo zeer dol zijn op Trump - kunnen waarderen. Zoveel internationale leiders zijn er immers niet die het voor hen opnemen én die de moed hebben die hele stikstofwaanzin luid en duidelijk te veroordelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten