shutterstock 1229072281

Illegale immigranten met kinderen proberen Amerika binnen te dringen, grensbewakers grijpen in

Buitenlandmrt 13 2023, 19:30
De Amerikaans-Mexicaanse grens is weer in het nieuws vanwege de harde confrontaties tussen illegale immigranten en grensbewakers. Het lijkt erop dat deze avonturiers denken dat ze zomaar Amerika binnen kunnen wandelen met hun kinderen. Ze weten dat als ze kinderen bij zich hebben, de kans groter is dat ze mogen blijven.
Gelukkig laten de grensbewakers zich niet zomaar overrompelen en zijn ze in actie gekomen toen de illegale immigranten probeerden de grens over te steken. Ze hebben alles in het werk gesteld om deze halve en hele criminelen tegen te houden en te voorkomen dat ze de Amerikaanse samenleving kunnen binnendringen - een samenleving wiens wetten ze overduidelijk niet respecteren.
Als ze dat wel deden, dan zouden ze zich immers wel gewoon netjes aanmelden via de app die juist hiervoor in het leven is geroepen. Ja, ook als ze vinden dat die app best wat beter kan werken. Damn. Als dat een goed excuus was, dan stonden we straks allemaal met hooivorken voor de deur van, zeg, Twitter. 'HET WERKTE 10 MINUTEN NIET!'
Maar blijkbaar is dat wel hoe deze wannabe 'immigranten' denken. Ze staan langs de grens en kopen vervolgens met grof geweld naar binnen als de Amerikanen zelf zeggen: hé, ho, niet zo snel. Let wel, dit gebeurt dus terwijl er een linkse, Democratische president zit die deze mensen eigenlijk gewoon best wil binnenlaten, maar dan wel op een iets rustigere, overzichtelijkere manier.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Illegale immigratie is een groeiend probleem in Amerika. Volgens de Amerikaanse douane- en grensbescherming zijn er in de afgelopen maanden grote aantallen illegale migranten over de grens gekomen. Dit soort nieuwsberichten geven aan hoe urgent het probleem van illegale immigratie is en waarom de grensbewakers hun uiterste best doen om ons land te beschermen tegen deze illegale activiteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten