shutterstock 2195610809

KNETTERGEK! Klimaatgekte bereikt nieuw dieptepunt: Terroristen besmeuren Amerikaanse Grondwet

Buitenlandfeb 15 , 12:00
In een verbijsterende daad van pure waanzin hebben de zelfverklaarde 'klimaatactivisten' van Declare Emergency nu officieel de grens van het betamelijke overschreden. Deze groep, beter te omschrijven als klimaatterroristen, heeft het aangedurfd om de heilige hallen van het Amerikaanse Nationaal Archief binnen te dringen en rood poeder te werpen op niets minder dan de vitrinekast van de Amerikaanse Grondwet zelf. Dit is geen activisme meer; dit is een regelrechte aanval op de fundamenten van de Amerikaanse democratie en vrijheid.
Deze extremisten roepen volgens het ED president Joe Biden op om een zogenaamde klimaatnoodtoestand uit te roepen, terwijl ze met hun acties het ware gezicht van de klimaatbeweging tonen: intolerant, destructief, en volkomen respectloos voor de geschiedenis en waarden van de natie die hen vrijheid biedt. "Wij, het volk, zullen de hebzucht van bedrijven en de vernietiging van het klimaat niet aanvaarden," schreeuwen ze, terwijl ze zelf de principes van dialoog en democratie met voeten treden.

We the people will not stand for corporate greed and climate destruction. @POTUS Declare a Climate Emergency NOW.

Ford Fischer
Ford Fischer
@FordFischer

Just now: the Rotunda of the National Archives in Washington DC was evacuated after two climate activists dumped red powder on themselves and the case holding the United States Constitution. Both were arrested in minutes.

23
Reply
Het is een gotspe dat deze vandalen, vermomd als redders van de planeet, menen het recht te hebben om cultureel erfgoed te beschadigen in de naam van hun zogenaamde nobele zaak. Hun acties zijn niets minder dan een regelrechte belediging voor elke Amerikaan die de Grondwet eert en koestert als het fundament van hun vrijheid en rechten.
En wat doet de Amerikaanse overheid? Te weinig, te laat. De reactie van het Nationaal Archief, hoewel gepast in haar veroordeling, is slechts een druppel op de gloeiende plaat. Het wordt tijd dat de Amerikaanse overheid en de internationale gemeenschap deze klimaatterroristen behandelen voor wat ze zijn: criminelen die de openbare orde verstoren en cultureel erfgoed bedreigen.
Het is van essentieel belang dat we ons uitspreken tegen deze waanzin en eisen dat er actie wordt ondernomen. Deze klimaatactivisten horen niet thuis in de straten, laat staan in de heilige hallen van onze geschiedenis. Ze horen achter tralies, waar ze kunnen nadenken over de ware betekenis van vrijheid, respect, en democratie. Het horen zeker niet serieuze gesprekspartners te zijn voor onze overheden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke coalities waarin ons land verweven is. Het gaat om óns nationaal belang, niet om de belangen van andere landen. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMeen versterk het échte pro-Nederlandse geluid!
Laten we duidelijk zijn: er is ruimte voor dialoog over klimaatbeleid en de toekomst van onze planeet. Maar vandalisme, terreur en het ondermijnen van onze vrijheden en onze geschiedenis? Absoluut onaanvaardbaar. Het is tijd dat we deze klimaatterroristen een halt toeroepen en beschermen wat ons dierbaar is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten