vincent van quickenborne 1379350375

LOL! Belgische minister van Justitie laat gasten tijdens verjaardagsfeest tegen politiewagen urineren

Buitenlandsep 06 2023, 17:00
De Belgische minister van Justitie, Vincent Van Quickenborne, bevindt zich momenteel in het oog van de storm vanwege een schandaal dat op zijn 50e verjaardag plaatsvond. Terwijl hij beweert niets te weten van “het plasincident” voor zijn huis, rijzen er steeds meer vragen over zijn geloofwaardigheid.
Op 14 augustus vierde Van Quickenborne zijn verjaardag bij hem thuis, omringd door vrienden en gasten. Het lijkt een normaal feest te zijn geweest, behalve voor één verontrustend aspect: de aanwezigheid van camerabeelden die laten zien hoe enkele van zijn gasten voor de deur tegen een politiewagen urineren. De lege politiewagen was daar geplaatst ter beveiliging van de minister, die sinds een ontvoeringspoging onder politiebewaking staat.
De minister beweert dat hij pas via de media op de hoogte werd gesteld van het plasincident en dat hij er niets van afwist op het moment dat het gebeurde. Hij benadrukt dat de beelden suggestief zijn geïnterpreteerd en dat hij de deur van de auto slechts opende en sloot vanwege een technisch probleem. Echter, de beelden lijken een ander verhaal te vertellen. Ze tonen de minister die zelf rond 04.00 uur naar buiten komt en de deur van de wagen opent, wat de indruk wekt dat hij wel degelijk bewust was van het voorval.
De reactie van Van Quickenborne roept vragen op. Als hij werkelijk onwetend was over het plassen tegen de politiewagen, waarom opende hij dan de deur? Waarom lijkt hij op de beelden te lachen? De interpretaties van de minister lijken de geloofwaardigheid van zijn verklaringen te ondermijnen, en dat is zorgwekkend voor iemand die de hoogste verdediger van de wet in België is.
Het Openbaar Ministerie in België onderzoekt momenteel de zaak, terwijl het plasincident in heel België verontwaardiging heeft gewekt. Voorzitter Kristien Van Vaerenbergh van de commissie waar de minister zich moet verantwoorden, benadrukt terecht dat dit incident niet alleen de minister aangaat, maar ook de mensen die hem dag en nacht beschermen. Als blijkt dat Van Quickenborne onjuiste verklaringen heeft afgelegd, kan hij simpelweg niet aanblijven.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten