shutterstock 1039128112

Musk beweert dat Soros de samenleving ondermijnt, belooft hem te stoppen

Buitenlandnov 01 2023, 13:30
In een recente aflevering van de Joe Rogan Experience heeft Elon Musk, de tech-titaan en 's werelds rijkste man, uitgehaald naar George Soros, een figuur die vaak wordt gezien als de aartsvijand van conservatieve en rechtse kringen. De uitgesproken Musk, bekend om zijn ongefilterde meningen en disruptieve aanpak, deed enkele opmerkelijke uitspraken over Soros, die de wenkbrauwen deden fronsen bij zowel voor- als tegenstanders.
Musk stelde onomwonden dat George Soros een van de grootste financiers is van de Democratische Partij, enkel overtroffen door Sam Bankman-Fried. Het is geen geheim dat Soros, een miljardair en filantroop, al lang bekend staat om zijn politieke donaties aan linkse oorzaken en kandidaten. Maar Musk gaat verder, hij suggereert dat Soros een "fundamentele hekel heeft aan de mensheid" en activiteiten onderneemt die "het weefsel van de samenleving uithollen".
De beschuldiging dat Soros officieren van justitie financiert die hun werk niet willen doen, is een echo van de groeiende zorgen over de toename van criminaliteit en rechtsonzekerheid in sommige Amerikaanse steden. Maar Musk's beschuldigingen reiken verder dan de Amerikaanse grenzen; hij impliceert dat Soros ook in andere landen destabiliserende acties onderneemt.
De climax van het gesprek kwam toen Joe Rogan vroeg wie Soros zou kunnen stoppen. Musk, zonder een spoor van aarzeling, antwoordde: "Ik ga op de rem trappen." Deze zelfverzekerde uitspraak symboliseert een mogelijke confrontatie tussen twee titanen van de moderne tijd, waarbij Musk zich profileert als een krachtpatser tegen het globalistische establishment.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wat betekent dit voor de toekomst? Is Elon Musk de moderne David die opstaat tegen de Goliath van het globalisme en linkse politiek? Zijn uitspraken laten zien dat hij niet bang is om controversiële meningen te uiten en grote namen aan te pakken. Dit is een verhaal dat de potentie heeft om de machtsdynamiek binnen de politieke en zakelijke elite te veranderen. Houd uw ogen open, want als Elon Musk op de rem trapt, kunnen we een enorme verschuiving verwachten in het politieke landschap zoals we dat nu kennen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten