Raisa Blommestijn hoopt dat Giorgia Meloni wint: 'Geen onverzorgde globalistische feminist maar een échte powervrouw'

Raisa Blommestijn hoopt dat Giorgia Meloni wint: 'Geen onverzorgde globalistische feminist maar een échte powervrouw'

Ongehoord Nieuws-presentatrice Raisa Blommestijn heeft zin in vandaag. Ze hoopt namelijk dat Giorgia Meloni de Italiaanse verkiezingen wint. En dat zou, zegt ze, een grote overwinning betekenen voor "een echte powervrouw."

Vandaag zijn de verkiezingen in Italië. En wat voor verkiezingen. Giorgia Meloni staat op het punt te winnen. Een vrouw die door de linkse media en de EU-elites weggezet wordt als "extreemrechts," maar die zichzelf - niet schrikken - "conservatief" en "patriottisch" noemt.

Raisa Blommestijn heeft er in ieder geval zin in. Want ja, een overwinning voor Meloni is wat de Ongehoord Nieuws-presentatrice natuurlijk geweldig goed nieuws.

"Het zou geweldig zijn als zo'n sterke vrouw als Giorgia Meloni de Italiaanse verkiezingen wint," schrijft Blommestijn op Twitter. "Niet zo'n halfslachtige, onverzorgde en globalistische feminist die haar geslacht continu als excuus moet gebruiken maar een échte powervrouw."

Raisa Blommestijn hoopt dat Giorgia Meloni wint: 'Geen onverzorgde globalistische feminist maar een échte powervrouw'

Meloni, de leider van Broeders van Italië, wordt door het partijkartel weggezet als een moderne, vrouwelijke Benito Mussolini. Oh ja, ze zou leiding geven aan een echte neofascistische partij. Vreselijk eng! Kijk maar even naar deze video van CBS Evening News:

Nu.nl - dat eerder vandaag liet weten dat ze niet van plan zijn om objectieve wijze verslag te doen van FVD - doet ook een duit in het zakje. In de headline wordt Meloni weggezet als "extreemrechts." Sterker, er wordt gesteld dat Italië "voor het eerst sinds Mussolini een extreemrechtse premier" kan krijgen na vandaag.

Wat er zo extreemrechts is aan haar? Nou, ze is tegen massa-immigratie en wil belastingverlagingen. Daarnaast is ze niet positief over de EU, hoewel ze haar standpunt "gematigd" heeft omdat ze toch wat geld wil krijgen van Brussel. Ze is ook voorstander van de NAVO én steunt Oekraïne. Let wel, dit zeg ik niet, dat zegt Nu.nl. Dat is dus dezelfde website die haar tegelijkertijd wegzet als een vuile fascist, als een moderne en vrouwelijke Mussolini.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ik vind het allemaal prima, natuurlijk, want in de kern is Meloni eurosceptisch én kritisch over Het Grote Globalistische Project van de Great Reset (inclusief extreem hoge energieprijzen en inflatie). Alleen is het totaal geschift om te doen alsof ze dús fascistisch is. Het slaat nergens op. Meloni zelf zegt feitelijk een Italiaanse politica te zijn die lijkt op de Republikeinen in Amerika. Daar is werkelijk niets "fascistisch" aan.

Geen wonder dus Blommestijn haar verdedigt én het fijn vindt dat ze na vandaag wellicht de eerste vrouwelijke premier ooit wordt van haar land. Niet slecht. Want als vrouwen aan iemand een voorbeeld nemen, dan liever aan Meloni dan aan, zeg, onze eigen Sigrid Kaag (brr).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer