screen shot 2024 01 16 at 134543jpg

Video! WEF-opperheer Klaus Schwab: 'De mens versmelt met digitale wereld dankzij AI'

Buitenlandfeb 14 , 10:02
De oprichter van het World Economic Forum, de doodenge Duitser Klaus Schwab, heeft een heel 'mooie' visie voor de mensheid. Volgens deze knettergekke engnek gaat de wereld "een nieuw tijdperk" in. Het "tijdperk van intelligentie." Dat zei Schwab bij de World Government Summit in Dubai.
Hoe Schwab weet dat er een nieuw tijdperk is opgetreden voor de mensheid? Nou, dat is best simpel. Dat heeft ChatGPT hem namelijk laten weten.
Wat? Is dat een grap? Nee. De Leider (wat betekent dat woord ook alweer in het Duits) van het WEF heeft dat écht gezegd. Kijk maar:
"Nu praten we niet alleen over de vierde industriële revolutie, we hebben het over de overgang van de mensheid naar een nieuw tijdperk dat niet alleen wordt gekenmerkt door technologische verandering," aldus Schwab.
"Ik had een lang gesprek met ChatGPT, met mijn bot, als ik het zo mag zeggen, om te zien hoe dit nieuwe tijdperk eruit zal zien. En uiteindelijk had ik zo'n 20 pagina's tekst, en ik vroeg ChatGPT, vat de tekst samen, en vertel me nu, op basis van onze discussie, hoe zal het nieuwe tijdperk, het intelligente tijdperk, eruit zien? En ik lees u de tekst voor."

Digitale utopie

Wat ChatGTP hem vertelde: "[...] Deze visie ontvouwt zich binnen een samenleving waar kunstmatige intelligentie, robotica, het internet der dingen, 3D-printen, genetische engineering, kwantumcomputing, de fundamenten van ons dagelijks leven worden."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS willen we de waarheid verkondigen over het WEF en de enge Klaus Schwab. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Het WEF heeft namelijk overal vrienden in de media en Big Tech. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons het helse WEF elke dag te bestrijden!
Ja, zei Schwab, "over tien jaar ziet de wereld er heel anders uit dan nu." Want de mens en AI gaan versmelten, de overgang tussen biologisch en digitaal zal niet meer te onderscheiden zijn.
"We moeten ons voorbereiden op een wereld waarin we een fusie zien tussen onze fysieke, onze digitale en onze biologische dimensies," aldus Schwab.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten